Service & support

Vi tycker att det är väldigt viktigt att ge våra kunder den bästa servicen och supporten, det gör att ni får ut maximalt av er investering. Våra servicetekniker har många års erfarenhet av allt gällande våra 3D-skrivare och olika printtekniker och får dessutom löpande utbildning och uppdateringar från våra leverantörer.

När du tar kontakt med oss så uppskattar vi om du försöker vara så tydlig som möjligt med vad du har problem med, vad du redan har försökt samt, om det är relevant, vilka inställningar och material du har använt vid utskrift.

Det är också bra om ni läser igenom följande sida som listar några bastester som är bra och enkla att göra - Checklista för 3D-skrivare.

Om inget av ovanstående hjälper så ska du givetvis ta kontakt med oss så att vi kan hjälpa dig att lösa problemet.

Du når Robert eller Shannon på support@3dverkstan.se eller 08-55 11 57 50 alla helgfria vardagar 09.00–16.30.

3D-printing är en fantastisk teknik och man får ut absolut mest av den om man lär sig lite grundläggande rutiner för underhåll, felsökning, inställningar och designtips. Det kan man göra antingen genom att anlita oss för en workshop på plats hos er, eller boka in en endagarskurs hos oss med genomgång av hårdvara och mjukvara i samband med köp av en ny 3D-skrivare.
För att du snabbt ska "komma på banan" igen om du får problem med din skrivare eller om du har funderingar kring utskriftsinställningar och material så har vi även producerat ett antal support-sidor med mycket matnyttig information och tips.

Vår Visual Ultimaker troubleshooting guide är en bra startpunkt för Ultimaker-användare. Högst upp på sidan finns ett antal klickbara bilder med korta förklaringar som leder till mer utförlig förklaring av problemet samt tips på vad ni kan göra för att avhjälpa problemet.

Vi har även en sida med tips om hur du förbättrar utskriftskvalitén och hur man bör tänka när man designar och förbereder en utskrift - Getting better prints

Har du funderingar över vilket material som passar din applikation så kan du läsa vår Material Guide.


KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om 3D-printing eller har andra frågor? Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi snarast.