EINSCAN

PRISVÄRDA, LÄTTHANTERLIGA 3D-SCANNERS

Shining3Ds praktiska och prisvärda 3D-scanners är specialiserade på digital reproduktion av fysiska objekt.

Bland modellerna finns allt från handhållna varianter för 3D-scanning av större objekt till fixerade alternativ för små detaljer.

Vi använder våra 3D-scanners dagligen för uppdrag eller demos, så om du inte hittar det du söker på denna sida är du välkommen att höra av dig med dina frågor.

Upptäck EINSTAR | Einscan SE | Einscan SP | Einscan PRO 2X 2020 | Einscan Pro HD.


KOSTNADSEFFEKTIVA SCANNERS

Einscan erbjuder några av marknadens mest prisvärda 3D-scanners. Prissättningen gör det mycket enklare att komma igång med 3D-scanning.

ENASTÅENDE PRESTATION

Öka produktiviteten med Shining3Ds lättanvända och snabba scanners. Med det automatiska läget tar varje objekt endast ett par minuter.

KONKURRENSKRAFTIG KVALITET

Det högkvalitativa resultatet tåls att jämföras med dubbelt så dyr utrustning. Flexibiliteten är dessutom betydligt högre än flera kostsammare alternativ.

1 308
EINSTAR

ENKEL OCH ANVÄNDARVÄNLIG

EINSTAR är en prisvärd handhållen 3D-skanner som är lätt att installera och användas i exempelvis undervisning och för mindre projekt. 

Utrustad med 3 infraröda VCSEL-projektorer, 2 stereodjupkameror och 1 RGB-kamera kan Einstar generera stabila resultat utomhus samtidigt som den ger ett flexibelt arbetsavstånd för små och stora objekt.

Fullständig teknisk specifikation och produktinfomation hittar du här.

einscan se sp
EINSCAN SE/SP (V2)

DETALJRIKA SCANS AV SMÅ FÖREMÅL

Dessa instegsmodeller är de billigaste och mest lätthanterliga enheterna. Med en fixerad position och automatisk snurrplatta kräver de minimalt med kalibrering och bjuder på en automatisk process.

Kombinationen av lågt pris och enkel hantering gör scannern till det perfekta alternativet för skolor. Dessa modeller erbjuder mycket hög upplösning och är perfekta för detaljrika små objekt.

Fullständig teknisk specifikation och datorkrav hittar du här.

einscan pro 2x plus 001
EINSCAN PRO 2X 2020

PORTABEL OCH ALLSIDIG 3D-SCANNER

Praktiskt handhållna modeller som med lätthet kan användas för objekt av varierande storlekar. Det självklara valet för användare med höga krav på flexibilitet, effektivitet och kvalitet.

Den optimerade räckvidden och scanytan gör 2X till ett bra alternativ för scanning av medelstora till stora objekt med mycket hög detaljrikedom.

För ett anpassningsbart arbetsflöde kan 2X-modellen utrustas med olika valfria tilläggsmoduler utifrån behov.

Fullständig teknisk specifikation och datorkrav hittar du här.

einscan hd 01 1920x1077 1
EINSCAN PRO HD

UPPGRADERAD FÖR HÖGRE PRESTANDA

Einscan Pro HD levererar ännu bättre prestanda vid högupplöst 3D-scanning med högre noggrannhet och detaljrikedom.

Uppdaterad med ett större synfält än 2X samt starkare belysning vilket underlättar vid scanning av mörka eller vissa gjutna metalliska ytor.

Utrustad med ett förbättrat HD-scanläge som fångar fler detaljer än tidigare och är kapabelt till att navigera sig med hjälp av objektets detaljer, du slipper hålla på med markörer som krävdes i det tidigare HD-läget.

Fullständig teknisk specifikation och datorkrav hittar du här.

MÅNGSIDIGA SCANNERS SOM TILLGODOSER DINA BEHOV


1 402

ARKIVERING OCH ANALYS

Tack vare den höga detaljnivån som Shining3D når upp till kan deras scanners med gott resultat användas vid digital arkivering av såväl konstföremål som analys av brottsplatser.

Kombinerat med Color pack är det ett kraftfullt verktyg för bland annat museum, arkeologer och digital produktion.

1 378

HÄLSO- OCH SKYDDSUTRUSTNING

Med hjälp av 3D-scanning är det enklare att specialutveckla styltor och skenor med exakt passform, lägre vikt och bättre funktionalitet för snabbare och bekvämare rehabilitering.

Dessa handhållna scanners kan underlätta inom vården, deras enkelhet och förhållandevis låga pris gör det enkelt att komma igång.

1w9a0055

VERKSTADSINDUSTRIN

3D-scanning kan med fördel appliceras inom industriell verksamhet för flera ändamål såsom vid reparationer och analyser. Skapa digitala kopior för senare reproduktion eller modifikation.

Einscans flexibilitet innebär att verkstäder kan använda utrustningen till allt från små komponenter till hela sammansättningar.

VALFRIA TILLÄGGSMODULER

FÖR UTÖKAD FUNKTIONALITET


En stor fördel med Einscans modulära system är att användaren själv avgör instegsinvesteringen baserat på behov. Tillbehören kan köpas till när behovet uppstår.

  • Industry pack till 2X-serien innehåller stativ och snurrplatta för sömlösa byten mellan handhållen hantering och automatiskt läge. Få goda resultat för såväl stora som små objekt
  • Color pack till 2X-serien möjliggör registrering av högupplösta texturer i fullfärg. Modulen kan kombineras med industry pack för maximal funktionalitet
  • HD Prime pack till 2X Plus förbättrar kvaliteten av HD Scan-läget markant och gör det möjligt att använda läget utan markörer
  • FootStation Pack används tillsammans med 2X Plus för att underlätta vid 3D-scanning av fötter. Modulen genererar en detaljerad rapport som täcker fler än 30 punkter från häl till tå
einscan industry pack

KUNDCASE: MYMINIFACTORY

VIDEO: ARBETSFLÖDE EINSCAN 2X

1w9a0265

FUNKTIONELL MJUKVARA MED HÖG ANVÄNDARVÄNLIGHET


Med den medföljande och kostnadsfria mjukvaran kommer du enkelt igång med installation, konfiguration och kalibrering. Einscans mjukvara stödjer de vanligaste filformaten STL, OBJ, PLY och 3MF.  När din 3D-scan är klar kan du enkelt exportera den till flera av de vanligaste designmjukvarorna.

Med tillgång till flera mesh-verktyg kan du problemfritt skapa vattentäta modeller direkt i programvaran. En vattentät modell kan skickas direkt till en 3D-skrivares slicer-mjukvara.

Einscan använder sig av ett ögonsäkert strukturerat ljus som reflekteras tillbaka in i scannerns detektorer. Detta medför vissa begränsningar i vilka ytor som scannern kan läsa av, såsom ytor med hög transparens, reflektivitet eller svart finish. Dessa ytor kan kräva maskering med tejp, färg eller specialanpassad scannerspray.

AESUB Blue är en självförsvinnande scannerspray som utvecklats och testats av 3D-scanningsexperter. AESUB Blue applicerar ett tunt skikt som avdunstar inom några timmar utan att lämna kvar några rester, vilket innebär att det inte behövs någon rengöring efter scanning. 

AESUB Orange är baserad på Blue men utvecklad för att sitta kvar på ytan dubbelt så länge.

För en permanent spray som tvättas bort med vatten finns AESUB White.

här kan du läsa mer om AEUSUB spray
aesub scanspray elvis

EXEMPEL PÅ SCANNADE OBJEKT


Scannad med Einscan 2X Plus

Scannad med Einscan SP med Discovery Pack

Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan om du vill ha mer information om produkter från Shining3D, så återkommer vi snarast.