SHINING3D EINSCAN
PRISVÄRDA, LÄTTHANTERLIGA
3D-SCANNERS

Shining3Ds 3D-scanners är specialiserade på digital produktion av fysiska objekt. Bland sina modeller finns allt från handhållna varianter för 3D-scanning av större objekt till fixerade alternativ för små detaljer. Upptäck Einscan SE & Einscan SP, Einscan PRO 2X & Einscan PRO 2X Plus.


TILL VÅR WEBSHOP
KOSTNADSEFFEKTIVA SCANNERS

Einscan erbjuder några av marknadens mest prisvärda 3D-scanners. Prissättningen gör det mycket enklare att komma igång med 3D-scanning.

ENASTÅENDE PRESTATION

Öka produktiviteten med Shining3Ds lättanvända och snabba scanners. Med det automatiska läget tar varje objekt endast ett par minuter.

KONKURRENSKRAFTIG KVALITET

Det högkvalitativa resultatet tåls att jämföras med dubbelt så dyr utrustning. Flexibiliteten är dessutom betydligt högre än flera kostsammare alternativ.

EINSCAN SE/SP

DETALJRIKA INSCANNINGAR AV MINDRE FÖREMÅL

Dessa instegsmodeller är de billigaste och mest lätthanterliga enheterna. Med en fixerad position och integrerad automatisk snurrplatta kräver de minimalt med kalibrering och bjuder på en automatisk process.

Kombinationen av lågt pris och enkel hantering gör scannern till det perfekta alternativet för skolor. Dessa modeller erbjuder mycket hög upplösning och är perfekta för detaljrika små objekt.

EINSCAN PRO 2X/2X PLUS

PORTABEL OCH ALLSIDIG 3D-SCANNER

Praktisk handhållen modell som med lätthet kan användas för objekt av varierande storlekar. Det självklara valet för användare med höga krav.

Den utökade räckvidden och scanytan gör 2X Plus till ett effektivt alternativ för scanning av stora objekt.

För ett effektivare arbetsflöde kan 2X-modellerna kombineras med ”industrial pack” för att på det sättet nå en mer automatiserad process med snurrplatta.

PRIS FRÅN 13 189 SEK


FÖRETAGSLEASING FRÅN 373 SEK / MÅN

PRIS FRÅN 54 989 SEK


FÖRETAGSLEASING FRÅN 1254 SEK / MÅN


MÅNGSIDIGA SCANNERS
SOM TILLGODOSER DINA BEHOV


ARKIVERING OCH ANALYS

Tack vare den höga detaljnivån som Shining3D når upp till kan deras scanners med gott resultat användas vid digital arkivering av såväl konstföremål som analys av brottsplatser.

Kombinerat med Color pack är det ett kraftfullt verktyg för bland annat museum, arkeologer och digital produktion.

HÄLSO- OCH SKYDDSUTRUSTNING

Med hjälp av 3D-scanning är det enklare att specialutveckla styltor och skenor med exakt passform, lägre vikt och bättre funktionalitet för snabbare och bekvämare rehabilitering.

Dessa handhållna scanners kan underlätta inom vården, deras enkelhet och förhållandevis låga pris gör det enkelt att komma igång.

VERKSTADSINDUSTRIN

3D-scanning kan med fördel appliceras inom industriell verksamhet för flera ändamål såsom vid reparationer och analyser. Skapa digitala kopior för senare reproduktion eller modifikation.

Einscans flexibilitet innebär att verkstäder kan använda utrustningen till allt från små komponenter till hela sammansättningar.

VALFRIA TILLÄGGSMODULER
FÖR UTÖKAD FUNKTIONALITET


En stor fördel med Einscans modulära system är att användaren själv avgör instegsinvesteringen baserat på behov. Systemet kan sedan uppdateras med moduler när behoven förändras.

Einscan SE/SP kan utökas med Discovery pack för ännu bättre färgåtergivning och texturering av inscannade objekt

Industry pack till 2X och 2X Plus innehåller stativ och snurrplatta för sömlösa byten mellan handhållen hantering och automatiskt läge. Få goda resultat för såväl stora som små objekt.

Color pack till 2X och 2X Plus möjliggör registrering av högupplösta texturer i fullfärg. Modulen kan kombineras med industry pack för maximal funktionalitet.

FUNKTIONELL MJUKVARA
MED HÖG ANVÄNDARVÄNLIGHET


Med den medföljande och kostnadsfria mjukvaran kommer du enkelt igång med installation, konfiguration och kalibrering.

Einscan är kompatibel med flera tredjepartsprogram och stödjer många av de vanligaste filformaten såsom STL, OBJ, PLY och 3MF.

Med tillgång till flera mesh-verktyg kan du problemfritt skapa vattentäta modeller direkt i programvaran.


till webshop

Einscan använder sig av ett ögonsäkert strukturerat ljus som reflekteras tillbaka in i scannerns detektorer. Detta medför vissa begränsningar i vilka ytor som scannern kan läsa av, såsom ytor med hög transparens, reflektivitet eller svart finish. Dessa ytor kan kräva maskering med tejp, färg eller specialanpassad scannerspray.

AESUB Blue är en självförsvinnande scannerspray som utvecklats och testats av 3D-scanningsexperter. AESUB Blue applicerar ett tunt skikt som avdunstar inom några timmar utan att lämna kvar några rester, vilket innebär att det inte behövs någon rengöring efter scanning. 

För en permanent spray som tvättas bort med vatten finns AESUB White.

läs mer

EXEMPEL PÅ SCANNADE OBJEKT


Scannad med Einscan 2X Plus

Scannad med Einscan SP med Discovery Pack

Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan om du vill ha mer information om produkter från Shining3D, så återkommer vi snarast.