MINIFACTORY IGNITE

STORLEK, PRODUKTIVITET, PRISVÄRDHET

ignite

MiniFactory Ignite är den ultimata industriella 3D-utskriftslösningen som kombinerar höga temperaturer, massiv byggstorlek, avancerad kvalitetssäkringsteknik och utmärkt kostnadseffektivitet. 

MASSIV BYGGSTORLEK - 600 x 400 x 400 mm 

Med miniFactory Ignite kan du tänka stort! Oavsett om du skapar funktionella prototyper, storskaliga modeller eller delar för slutanvänding, kan denna 3D-skrivare hantera allt. Säg adjö till storleksbegränsningar! 

PRODUKTIONSKRAFT - UPPVÄRMD KAMMARE 200°C

Ignite är din biljett till en ny era av produktivitet. Arbeta med ett brett utbud av material, inklusive: ULTEM AM9085F™, PACF, ABS, ASA, PEKK-A, PVDF, PEEK, PEKK och mycket mer. Dessutom har den en integrerad torkstation för material och en dubbel extruder för stödmaterial. 

PRISVÄRD KVALITET - ÖVERLÄGSEN KOSTNADSEFFEKTIVITET

Vi förstår att kostnaden kan vara ett betydande hinder för industriell 3D-utskrift. Du får alla fördelar med en högpresterande teknik utan att det kostar skjortan. Ignite är byggd för att hålla länge och det är en investering som lönar sig över tid. 

TEKNIK FÖR KVALITETSSÄKRING

Vår toppmoderna kvalitetssäkringsteknik förändrar din tillverkningsupplevelse. Dra nytta av realtidsövervakning, inspektion lager för lager och en omfattande processhistorik, vilket garanterar förstklassig kvalitet och tillförlitlighet vid 3D-utskrift. Stärk din produktion och möjliggör on-demand-tillverkning för de mest utmanande branscherna och applikationerna. 

minifactorY´S byggstenar


PRODUCTIVE


Ignite 2 2023

Förbättrade tekniska lösningar tillsammans med mjukvaruoptimeringar möjliggör ökad produktion med välkänd miniFactory-kvalitet.

STRONG


Ignite 3 2023

Smart värmekammare med fyrdubbla sensorer och optimerat luftflöde säkerställer exakt temperaturhantering för starkare delar.

SMART


Ultra2 On Board Camera scaled

Teknik för kvalitetssäkring i realtid tillsammans med automatisk produktionsövervakning säkerställer högkvalitativ tillverkning.

SMOOTH


Ultra2 mF2 UI scaled

Användarvänlighet tack vare förenklat användargränssnitt utrustat med fjärrkontroll gör att du kan styra skrivaren var som helst. Kompatibelt system för Industri 4.0.

INTRODUKTION TILL ULTRAPOLYMERER

De viktigaste egenskaperna hos ultrapolymerer är relaterade till applikationer som kombinerar höga driftstemperaturer på upp till 250°C med korrosiva eller starka kemikalier.

Ett annat viktigt användningsområde är metallersättningsapplikationer. Metall är hållbart, men det är också tungt, dyrt och korroderar med tiden. Nya lösningar behövs i många branscher där metall helt enkelt inte är ett alternativ längre.

LÄS MER HÄR

miniFactory Ultra Polymer Benefits 2021 scaled

önskar ni offert, demo eller mer information, vi finns här

Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Villl ni hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar på telefon 08-55 11 57 50