3D-TJÄNSTER
cad, scanning och utskrifter


När du anlitar oss hjälper vi dig från idé till kvalitetssäkrad utskrift, CAD-fil eller inscanning. Oavsett om det handlar om modeller, prototyper eller slutprodukter har vi den 3D-teknik och kunskap som behövs för ditt projekt.

Välkommen att boka ett första möte med oss för att gå igenom dina ideér.


kontakta oss eller begär offert

Våra 3D-tjänster håller stängt under vecka 30-32
Ni är välkomna att skicka in era förfrågningar så besvaras de från och med vecka 33


vi vägleder dig från idé till 3d-utskriftSÅ FUNGERAR VÅR UTSKRIFTSTJÄNST

Vi går tillsammans igenom dina önskemål, och kommer överens om utskriftsteknik, material och leveranstid.

Vi kontrollerar din 3d-modell och säkerställer att den är redo för utskrift.

Du får en offert på utskriftsjobbet som du godkänner.

Vi skriver ut din modell och kvalitetssäkrar att resultatet överensstämmer med dina önskemål.


EXEMPEL PÅ UTSKRIFTSJOBB


Oscar Properties
Oscar Properties har sedan starten 2004 uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Gemensamt för samtliga Oscar Properties-byggnader är ambitionen att skapa starka boendekoncept, där arkitektur och design är viktiga element. 3DVerkstan har hjälpt till med flera fysiska modeller av projekten i både stor och liten skala där presentation och detaljerna är i fokus.

scanning
vi digitaliserar för ditt ändamålSÅ FUNGERAR VÅR SCANNINGSTJÄNST

Vi går tillsammans igenom det eller de föremål ni vill scanna. Definierar upplösning, filformat, leveranstid och andra önskemål.

Du får en offert på scanningsjobbet som du godkänner.

Efter leverans av det eller de föremål som ska scannas, eller om jobbet innebär att vi scannar på plats hos er, utför vi scanningen.

Vi kvalitetssäkrar inscanningen och levererar filen/filerna.

exempel på scanningsjobb


LBSB (Lika Bär Smakar Bäst) är en hiphop/house-grupp från Västerås som sedan 2013 uppträder med vita ansiktsmasker. Deras största hits är ”Pumpa Den” och ”Aristobär” som båda har över 10 miljoner strömningar. 3DVerkstan samarbetar med bandet för att tillverka nya skräddarsydda masker för varje bandmedlem. Maskerna skulle till utseendet vara så lika varandra som möjligt, men ändå passa den enskilde medlemmens ansikte utifrån deras ansiktsform. För att få den rätta passformen, scannade vi alla medlemmars ansikten samt även den nuvarande masken som skulle användas som mall. Med scanningen som grund, modellerades sedan maskerna individuellt och slutligen 3d-printades de enligt kundens önskemål i vit PLA, en biologiskt nedbrytbar plast baserad på majsstärkelse.

CAD
vi anpassar och optimerar åt digSÅ FUNGERAR VÅR CAD-TJÄNST

Du skickar din fil/filer och beskriver din utmaning tydligt och detaljerat.

Vi granskar filen/filerna och lämnar förslag på tidsåtgång, åtgärder och kostnad.

Du får en offert på jobbet som du godkänner.

Vi utför arbetet, kvalitetssäkrar det och levererar i specificerat filformat.

exempel på cad-jobb


Läs om hur 3DVerkstan modellerade och tog fram en produktionsmetod för svenska väskföretaget Duffler Bags blåtandsenhet som skapar en digital upplevelse för företagets kunder.
Läs hela kundfallet

kontakta oss eller begär offert

Vi tar gärna emot frågor och/eller filer för att ge er en rättvis offert. Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

För samtliga ordrar tar vi ut en startkostnad på 1000 kr.


om 3DVerkstan


3DVerkstan, med kontor, utbildningslokal och produktion mitt i centrala Stockholm, har mer än 30 års samlad erfarenhet och kunskap av 3D-printing, 3D-scanning och CAD-arbete. Kunskap är det grundläggande element som placerar 3DVerkstan i framkant som leverantör av 3D-teknik och våra anställda är alla experter inom sina områden. Genom att erbjuda skräddarsydda kurser inom hårdvara, mjukvara och design för 3D-teknik, har vi hjälpt många företag på väg in i en digital transformation.