Ultimaker Factor 4 är en förstklassig FDM 3D-skrivare i industrikvalitet som tar dina tillverkningsmöjligheter till nya höjder. Den har utformats särskilt för att ge exceptionell prestanda och tillförlitlighet, vilket gör den till det perfekta valet för designers och ingenjörer som strävar efter perfektion i varje utskrift.

En av de utmärkande egenskaperna hos Ultimaker Factor 4 är dess förmåga att producera mycket exakta utskrifter med otrolig noggrannhet. Oavsett om du arbetar med komplexa prototyper eller invecklade mönster garanterar den här skrivaren resultat med en positionsnoggrannhet på ±0,2 mm eller ±0,2 %.


större byggvolym

1

Ultimaker Factor 4 har en rymlig byggvolym och dubbel materialextrudering, så att du kan skapa storskaliga utskrifter eller integrera flera material i dina modeller. Denna mångsidighet gör den till ett perfekt val för ett brett spektrum av tillämpningar.

Byggvolym med singel eller dubbel extrudering 330 x 240 x 300 mm

datadrivna insikter

2

För företag som vill optimera sina produktionsprocesser erbjuder Ultimaker Factor 4 sömlös integration med Ultimaker Digital Factory.

Med den molnbaserade plattformen kan du fjärrhantera flera skrivare, övervaka utskriftsförloppet i realtid och få tillgång till värdefulla analyser för att identifiera förbättringsområden.

tillförlitlig produktion

Factor 4 web

Den här skrivaren har mindre än 10 % avvikelse i både extruderingshastighet och mekaniska egenskaper, vilket garanterar att varje utskrift matchar dina specifikationer perfekt.

Och med över 400 anpassningsbara inställningar i Ultimaker Cura-programvaran har du fullständig kontroll över dina utskriftsparametrar.

VIDEO: meet factor 4


VIDEO: material partners


sömlöst arbetsflöde

8

Som ingenjör är det avgörande att ha tillgång till ett brett utbud av material för att kunna uppfylla projektkraven.

Ultimaker Factor 4 stöder en rad olika tekniska material, från robusta Ultimaker PPS-CF till flexibla TPU-varianter, vilket ger dig friheten att välja det perfekta materialet för varje jobb.

Uppnå exceptionell detaljkvalitet med UltiMaker HighTemp printcore, så att du kan hantera högtemperaturmaterial med total tillförsikt.

1 1

Ultimaker Factor 4 har byggts för att hålla länge. Dess robusta gantry-system och direktdrivna extruderingshuvud möjliggör höghastighetsrörelser utan att kompromissa med noggrannheten.

Tack vare den modulära konstruktionen och det globala supportnätverket är driftstopp inte längre ett problem då alla nödvändiga underhålls- och reparationsarbeten utföras snabbt och effektivt.

Den inbyggda utomatiska materialhantering håller dina filament i perfekt skick utan att torka och ger back-to-back-utskrifter.

10

Lås upp fullständig flexibilitet för 3D-utskrifter på Factor 4 med hjälp av UltiMaker Cura. I den senaste versionen kan du använda professionellt inställda utskriftsprofiler i Cura.

Över 14 UltiMaker-material med NFC-igenkänning plus ett expansivt urval på UltiMaker Marketplace samt en inbyggd analys för ultimat utskriftshantering.

Ladda ner Cura 

önskar ni offert, demo eller mer information, vi finns här

Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Villl ni hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar på telefon 08-55 11 57 50