Formlabs Logo rgb white

industrial parts. every time.

Med ett helt ekosystem av 3D-skrivare, material och tillbehör ger Formlabs användaren alla förutsättningar att genom en enkel hantering kunna skriva ut applikationer med enastående detaljrikedom oavsett användningsområde. 

Upptäck den mest prisvärda SLS skrivaren på marknaden Fuse 1+ och komplettera med Fuse Blast för snabb och automatiserad efterbehandling.
Eller få marknadens snabbaste och bästa SLA modeller med Form 4Form 3+ och Form 3L.

Formlabs har även tre dentalt anpassade skrivare Form 4B, Form 3B och Form 3BL, vilka är godkända för biokompatibilitet med tillgång till unikt framtagna material.


Kontakta oss för att boka en Formlabs-demo
Optimized For Web PNG Formlabs Fuse Blast 2023 009

Fuse 1+ 30W

högkvalitativ och effektiv tillverkning med NYLONpulver

Optimized For Web PNG 20240220 Formlabs 0876 RTF

form 4

PRECISION MÖTER HASTIGHET för 3D-utskrifter med resin

Optimized For Web JPEG Formlabs Build Platform 2L 009

form 3l

storskaliga utskrifter med små detaljer och många möjligheter


10272019 f3b set

form 3B/3BL

optimerad sla-skrivare för biokompatibla material

optimized for web png 07312018 formwandc 039 e1717078502868

Form 3+

oslagbar detaljrikedom med enkelt handhavande

Optimized For Web PNG Formlabs Automation Ecosystem 2023 19

form Auto

automatisering av utskrifter för produktion 24/7

Formlabs RESIN

Specialutvecklade material för alla ändamål

Formlabs tillbehör och efterbearbetning

enkel efterbehandling av SLA och SLS modeller

Varför 3d-skrivare från formlabs


Formlabs är en ledande tillverkare av 3D-skrivare och lösningar, och att investera i en Formlabs 3D-skrivare kan erbjuda flera fördelar för företag inom olika branscher. Här är några anledningar till varför det kan vara värt att överväga en 3D-skrivare från Formlabs, såsom SLA-skrivarna Form 3L och Form 3+, SLS-skrivaren Fuse 1+30W och den nya FormAuto.

Hög kvalitet: Formlabs 3D-skrivare har en hög kvalitet på utskrifterna, med hög upplösning och detaljrikedom. Detta gör dem lämpliga för användning inom olika områden, inklusive design och prototyper, medicinsk utrustning och smycken.

Automatisering: Formlabs senaste produkt, FormAuto, är en automatiserad 3D-skrivare som erbjuder enkel och snabb produktion av högkvalitativa prototyper och delar. Den har även en rad olika funktioner, inklusive en automatisk resinhantering, vilket gör det möjligt för användare att skriva ut större volymer av objekt utan manuell ingripande.

Mångsidighet: Formlabs breda materialutbud möter behoven från en bredd av branscher och applikationer. Alla material har unika egenskaper som gör dem lämpliga för olika användningsområden och applikationer. 

  •  För SLA finns material för exemplevis prototyper, formar, funktionella delar som kräver hög detaljrikedom, hög temperaturbeständighet, styvhet och mekanisk hållfasthet. Biokompatibla och högupplösta delar, tillverkning av gjutformar och precisionstillverkning av smycken och andra finmekaniska delar.

  • För SLS i Fuse 1+ finns nylon 11 och 12 material, inklusive material som innehåller kolfiber och glasfiber. Dessa material ger hög hållfasthet och styvhet, vilket gör dem lämpliga för produktion av funktionella prototyper, verktyg, fixturer och slutprodukter i olika branscher. 

En investering i en 3D-skrivare från Formlabs kommer erbjuda hög kvalitet, mångsidighet, automatisering, support och användarvänlighet. Detta gör Formlabs 3D-skrivare till ett väl värt alternativ för företag som vill förbättra sin produktionsprocess och öka effektiviteten och kvaliteten på sina produkter och prototyper.

önskar ni offert, demo eller mer information, vi finns här

Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Villl ni hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar på telefon 08-55 11 57 50