Företagsleasing via 3 step IT
Skaffa en 3D-skrivare nu, betala månadsvis eller kvartalsvis


En enkel och flexibel finansieringslösning som ger dig tillgång till våra 3D-skrivare eller 3D-scanners utan stora initialkostnader


KONTAKTA OSS FÖR LEASINGOFFERT ELLER MER INFORMATION
3step enkel finansiering

SÅ FUNKAR DET

STEG 1

Du väljer produkten du vill ha och längden på hyresperioden. På så vis slipper du den dyra initialkostnaden.

STEG 2

Därefter använder du produkten under hela hyresperioden till en förutsägbar månadskostnad.

STEG 3

Vid hyresperiodens slut får du möjligheten att köpa loss 3D-skrivaren till 5% av inköpsvärdet.

3stepIT:s finansieringslösning möjliggör en enklare och mer kostnadseffektiv anskaffning av 3D-skrivare och 3D-scanner med kringutrustning. Lösningen passar för skolor, organisationer och företag som vill ta del av ny teknik, utan att binda kapital, till en låg och förutsägbar månadskostnad.

Du kan göra det utan att varken binda ditt rörelsekapital eller låsa in ditt kreditutrymme. Dessutom är beslutsprocessen oftast kortare eftersom det är ett mindre beslut att hyra något än att köpa.

Det är en flexibel finansieringsform eftersom det tillåter dig att anpassa dina kostnader utefter dina behov. Ett exempel: Om du köper din 3D-skrivare är det vanligast att dess värde skrivs av på 36 månader, oavsett vad som händer med teknikutvecklingen. Om du istället hyr din utrustning, kan du fritt välja periodiseringen av kostnaden och en längre eller kortare avtalstid beroende på vad som passar dig.

vanliga frågor


Vad inkluderar månadskostnaden?

Avskrivningskostnaden och ränta. Inga dolda avgifter så som uppläggnings-eller faktureringsavgifter.

Är det möjligt att göra ett förtidslösen om jag vill köpa loss min utrustning innan hyresperioden tagit slut?

Ja det går, då får ni som kund betala resterande månadskostnader, samt ett eventuellt restvärde.

Hur lång brukar hyresperioden vara?

36 månader är den vanligaste avtalslängden, men vi anpassar oss efter era önskemål som kund.

Kan jag förändra längden på hyresperioden?

Längden på avtalet kan inte korrigeras efter att avtalet startat upp, däremot kan ni välja att göra ett förtidslösen, det går även att göra en förlängning på avtalet om det skulle önskas, till en reducerad månadskostnad.

Om 3 step it


3stepIT är en leverantör av tjänster för IT-livscykeln. Tjänsterna delas upp i tre logiska steg; finansiering, asset management och återtag. Genom att vara ett nav inom ekosystemet för IT kan 3stepIT hjälpa företag och organisationer att hålla reda på sin utrustning från inköp till utbyte. Därmed möjliggörs återanvändning vilket är en nödvändighet för en mer hållbar miljö och ett fundament för den cirkulära ekonomin. 3stepIT är marknadsledande inom sitt område i Norden och etablerar sig just nu i ett ytterligare tiotal länder i Europa. Vill du veta mer om 3stepIT kan du besöka hemsidan på 3stepit.se.

Jag vill ha mer information

För mer information om leasing eller offert, fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast. Vill du hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar mellan 8.30-16.30 på 08-55 11 57 50