3D-SKRIVARE
VI ERBJUDER 3D-SKRIVARE FÖR INGENJÖRER, ARKITEKTER, SKOLA OCH FORSKNING SAMT TILLVERKANDE INDUSTRI


Ultimaker s5
KRAFTFULL. TILLFÖRLITLIG. FLEXIBEL


Dubbel byggvolym, smidig användning och smarta funktioner. Ultimaker S5 är arbetshästen för användare som ställer höga krav på kvalitet, repeterbarhet och handhavande.


LÄS MER

Ultimaker 3
Full designfrihet för yrkesmässig 3d-printing


Genom att integrera hårdvara, mjukvara och materialkonfiguration kan Ultimaker 3 och Ultimaker 3 Extended ge designers, ingenjörer, arkitekter och tillverkare möjlighet att möta innovationsprocessen på nya sätt. Skapa komplex geometri och intrikat design med tillförlitlig 3D-printing i olika material.


LÄS MER

Ultimaker 2+
PROFESSIONELL, TILLFÖRLITLIG
3D-PRINTING


För framställning av komplexa modeller utför Ultimaker 2+ utmanande uppgifer med enkelhet.
Genom omfattande forskning och utveckling så är den exceptionell på bridging, overhangs och detaljer för att framställa modeller av alla former och storlekar.


LÄS MER

Form 2
OSLAGBAR DETALJRIKEDOM
I DESKTOP-FORMAT


För er med extra höga krav på ytfinish och passform är detta den mest lättanvända och tillförlitliga SLA-maskinen på marknaden. Uppskattad av ingenjörer, konstruktörer och tandtekniker som har extra höga krav på ytfinish och passform.


LÄS MER

MARK TWO
MAXAD STYRKA MED KOLFIBER


Mark Two är en 3d-skrivare som kombinerar den unika kolfibertekniken Continuous Filament Fabrication, CFF, med hög tillförlitlighet och prestanda. En industriell lösning för dig som behöver egenskaper som styrka, hållfasthet och styvhet.


LÄS MER

X7
prestanda för ingenjörer


Flaggskeppet i Markforgeds Industrial-serie heter Markforged X7. 3d-skrivaren använder fiberförstärkningstekniken Continuous Filament Fabrication, som bygger med kolfibermaterialet Onyx och förstärker utskrifterna med kolfiber, kevlar eller glasfiber.


LÄS MER