3D-SKRIVARE


VÄLKOMMEN HIT!

Att välja rätt 3D-skrivare kan vara en utmaning med många modeller och märken att välja mellan. vi hjälper dig att navigera i denna djungel genom att förstå dina specifika behov, budget och affärsmål.


Att veta vilken teknik eller 3D-skrivare som passar er bäst eller att veta om det ens är 3D-skrivare ni behöver är inte en enkel fråga. Kanske har ni funderat på att byta ut eller komplettera era traditionella  tillverkningsmetoder, eller så är 3D-skrivare redan en del av er verksamhet men används inte till dess fulla kapacitet.

Vi på 3DVerkstan använder våra maskiner dagligen, vi testar, vi ritar om, vi printar och ser hur materialen levererar. Vi vet vad som finns på marknaden och vad som är på gång, oavsett vilka egenskaper ni söker i en del. Genom långvariga relationer med våra  kunder ser vi hur kostnader reduceras kraftigt, hur arbetsflöden effektiviseras och hur ideér blir till verklighet.

Vi har skrivit en kort guide om de olika teknikerna och listat de varumärken vi säljer nedan. Hittar ni inte det ni söker, eller vill komma på en demo i vårt showroom / printstudio / kontor i Stockholm, är ni varmt välkomna att kontakta oss via formuläret längst ner eller ringa oss på 08-55 11 57 50.


VÅRA VARUMÄRKEN 3D-SKRIVARE: FORMLABS | ULTIMAKER | MELTIO | MINIFACTORY | NEXA3D

FORMLABS

3D-SKRIVARE MED PULVER (SLS) OCH RESIN (SLA)

Få tillgång till högkvalitativ och effektiv tillverkning direkt på arbetsbänken, till en bråkdel av kostnaden för industriella system. med 3d-skrivare från Formlabs får ni snabbheten och detaljerna och med material som klarar av höga krav både inom biomedicin och flygindustri.

3D-skrivarmodeller: Form 3+,  form3L, form3B/3BL, fuse1+, FormAuto


Läs mer

ultimaker

OAVBRUTNA & SÄKRA UTSKRIFTER (FFF)

Få noggrant och tillförlitligt resultat med lättillgängliga 3D-skrivare från Ultimaker. Funktioner såsom dubbla munstycken för att kunna skriva ut med stödmaterial eller med fler material i samma modell, automatiskt materialidentifiering via NFC vilket gör att skrivaren känner av vilket material som sitter i och kan anpassa utskriften. För plast och metall-utskrifter. 


MINIFACTORY

INDUSTRIELL KAPACITET FÖR EXTREMA APPLIKATIONER


Kostnadseffektiv och mångsidig industriell 3D-skrivare för högtemperaturplaster såsom ULTEM®, PEKK, PEEK, PPSU och andra avancerade polymerer. Skrivaren miniFactory Ultra erbjuder pålitliga utskrifter av specialanpassade komponenter med högkvalitativt och repeterbart resultat. Utmärkande materialegenskaper såsom hög mekanisk styrka samt kemisk- och termisk resistans gör skrivaren optimal för även de mest krävande applikationerna.


Läs mer

Meltio

banbrytande 3D-utskriftslösning byggd runt svetstråd


Meltio erbjuder en banbrytande 3D-utskriftslösning byggd runt svetstråd – den säkraste, smidigaste och mest kostnadseffektiva råvaran inom additiv metalltillverkning på marknaden. Meltios unika teknik kommer förpackad i ett kraftfullt skrivarhuvud som möjliggör simultan utskrift av två material, eller för utskrift med både tråd och pulver för att dynamiskt producera nya legeringar. Skrivarhuvudet är anpassat för att kunna integreras i andra processer.

Läs mer

NEXA3D

Nexa3D:s teknik förenklar och påskyndar alla aspekter av 3D-utskriftsprocessen. Det stora formatet och den höga utskriftshastigheten resulterar i upp till 20 gånger högre produktivitetsvinster, vilket gör Nexa3D:s lösning närmast jämförbar med formsprutning, men utan komplexa leveranskedjor, långa ledtider och de höga kostnaderna som vanligtvis är förknippade med formsprutning.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT, MER INFO ELLER VILL BOKA EN DEMO

Om ni hellre vill ringa, når ni oss på 08-55 11 57 50