3D-SKRIVARE


VI ERBJUDER ANPASSADE 3D-SKRIVARLÖSNINGAR FÖR PROFESSIONELLT BRUK.


VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT 3D-PRINTER. KONTAKTA OSS här OM DU VILL KÖPA / HYRA ELLER FÅ EN DEMO AV VÅRA 3D-SKRIVARE.


s5 pro bundle

Maximera effektiviteten, hastigheten och säkerheten med denna kompletta produktionslösning från Ultimaker.
S5 Pro Bundle frigör tid att utforska fler innovativa idéer och optimera produkter, utan att behöva oroa sig över 3D-skrivaren.

ULTIMAKER s3

En okomplicerad och pålitlig 3Dskrivar-upplevelse med ett nästintill obegränsat materialutbud. Ultimaker S3 underlättar utskrifter av mer avancerade applikationer och ger större designfrihet.

ULTIMAKER 2+ CONNECT

Med Ultimaker 2+ Connect är det lätt att komma igång. Detta är 3D-skrivaren med hög effektivitet som kräver minimalt underhåll, nätverksuppkopplingen gör det enkelt att hantera skrivaren digitalt vare sig det är från kontoret eller hemifrån.

FUSE 1

Formlabs Fuse 1 sätter en ny standard för selektiv lasersintring (SLS). Systemet ger tillgång till högkvalitativ och effektiv tillverkning direkt på arbetsbänken, till en tiondel av kostnaden för industriella SLS-alternativ.

Läs mer

FORM 3

Genom att integrera en modulär laserenhet och flexibel resintank har marknadens mest tillförlitliga SLA-skrivare blivit ännu bättre. Resultatet blir utskrifter med högre noggrannhet och lättborttaglig stödstruktur oavsett geometri.

Läs mer

FORM 3L

Med en byggvolym på 335 × 200 × 300 millimeter, dubbla lasermoduler och flexibel resintank skriver du ut fem gånger så stora modeller som i Form 3, med samma höga detaljrikedom. Stora modeller med hög densitet på kort tid.

Läs mer

Metal X

Markforged Metal X är en 3D-skrivare för metallutskrifter i material som rostfritt stål, verktygsstål och titan. Tekniken påminner om FDM, med polymertråd fylld med metallpulver. Metal X är en enkel, lättanvänd och tillgänglig lösning för 3D-printing av metall.

Läs mer

X7

Flaggskeppet i Markforgeds Industri-serie heter Markforged X7. 3D-skrivaren använder fiberförstärkningstekniken Continuous Filament Fabrication, som bygger med kolfibermaterialet Onyx och förstärker utskrifterna med kolfiber, kevlar eller glasfiber.

Läs mer

MARK TWO

Mark Two är en 3D-skrivare som kombinerar den unika kolfibertekniken Continuous Filament Fabrication, CFF, med hög tillförlitlighet och prestanda. En industriell lösning med smidig och enkel hantering för dig som behöver egenskaper som styrka, hållfasthet och styvhet.

Läs mer

CRAFTBOT FLOW

Den nya generationens skrivare från CraftBot – Flow och Flow IDEX, är robusta och kraftfulla skrivare, framtagna för enkelt handhavande. Flow-skrivarna är de perfekta instegsalternativen för skolor eller ingenjörer i behov av enklare prototyputskrifter.

Läs mer

CRAFTBOT PLUS

CraftBot Plus är en optimal kombination av användarvänlighet, robust konstruktion och hög utskriftskvalitet. Tillverkad med kvalitetssäkrade komponenter och har ett robust metallchassi. Det gör modellen till en av de driftssäkraste 3D-skrivarna i budgetsegmentet.

Läs mer

MINIFACTORY ULTRA

Kostnadseffektiv och mångsidig industriell 3D-skrivare för högtemperaturplaster såsom ULTEM®, PEKK, PEEK, PPSU och andra avancerade polymerer. Skrivaren miniFactory Ultra erbjuder pålitliga utskrifter av specialanpassade komponenter med högkvalitativt och repeterbart resultat. Utmärkande materialegenskaper såsom hög mekanisk styrka samt kemisk- och termisk resistans gör skrivaren optimal för även de mest krävande applikationerna.

Meltio

Meltio erbjuder en banbrytande 3D-utskriftslösning byggd runt svetstråd – den säkraste, smidigaste och mest kostnadseffektiva råvaran inom additiv metalltillverkning på marknaden. Meltios unika teknik kommer förpackad i ett kraftfullt skrivarhuvud som möjliggör simultan utskrift av två material, eller för utskrift med både tråd och pulver för att dynamiskt producera nya legeringar. Skrivarhuvudet är anpassat för att kunna integreras i andra processer.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT ELLER MER INFO