3D-SKRIVARE


VI HJÄLPER ER ATT HITTA RÄTT 3D-LÖSNING FÖR PROFESSIONELLT BRUK, ANPASSAD FÖR JUST ER VERKSAMHET


KONTAKTA OSS här OM DU ÖNSKAR MER INFORMATION, OFFERT ELLER VILL BOKA EN DEMO


FORMLABS


FUSE 1+

Formlabs Fuse 1+ sätter en ny standard för selektiv lasersintring (SLS). Systemet ger tillgång till högkvalitativ och effektiv tillverkning direkt på arbetsbänken, till en tiondel av kostnaden för industriella SLS-alternativ.

Läs mer

FORM 3

Genom att integrera en modulär laserenhet och flexibel resintank har marknadens mest tillförlitliga SLA-skrivare blivit ännu bättre. Resultatet blir utskrifter med högre noggrannhet och lättborttaglig stödstruktur oavsett geometri.

Läs mer

FORM 3L

Med en byggvolym på 335 × 200 × 300 millimeter, dubbla lasermoduler och flexibel resintank skriver du ut fem gånger så stora modeller som i Form 3, med samma höga detaljrikedom. Stora modeller med hög densitet på kort tid.

Läs mer

ultimaker


ultimaker S7

Optimerad för enkelhet och precision. Med dubbla printhuvuden, uppdaterad kalibrering och printhuvud. S7 har även integrerad luftrenare och en flexibel byggplatta med PEI-beläggning för bästa vidhäftning utan lim. Går att kombineras med material station.


s5 pro bundle

Maximera effektiviteten, hastigheten och säkerheten med denna kompletta produktionslösning från Ultimaker.
S5 Pro Bundle frigör tid att utforska fler innovativa idéer och optimera produkter, utan att behöva oroa sig över 3D-skrivaren.


ULTIMAKER 2+ CONNECT

Med Ultimaker 2+ Connect är det lätt att komma igång. Detta är 3D-skrivaren med hög effektivitet som kräver minimalt underhåll, nätverksuppkopplingen gör det enkelt att hantera skrivaren digitalt vare sig det är från kontoret eller hemifrån.

MARKFORGED


FX-20

Markforgeds flaggskepp FX20 är en stor och snabb skrivare redo att skriva ut med ULTEM™ material! 3D-printa delar för fabriksgolvet och till flygplan samma dag. FX20 tar The Digital Factory och kontinuerlig fiberförstärkning till en ny nivå av problemlösning för tillverkande industrier.

Läs mer

X7

Flaggskeppet i Markforgeds Industri-serie heter Markforged X7. 3D-skrivaren använder fiberförstärkningstekniken Continuous Filament Fabrication, som bygger med kolfibermaterialet Onyx och förstärker utskrifterna med kolfiber, kevlar eller glasfiber.

Läs mer

MARK TWO

Mark Two är en 3D-skrivare som kombinerar den unika kolfibertekniken Continuous Filament Fabrication, CFF, med hög tillförlitlighet och prestanda. En industriell lösning med smidig och enkel hantering för dig som behöver egenskaper som styrka, hållfasthet och styvhet.

Läs mer

Meltio

Meltio erbjuder en banbrytande 3D-utskriftslösning byggd runt svetstråd – den säkraste, smidigaste och mest kostnadseffektiva råvaran inom additiv metalltillverkning på marknaden. Meltios unika teknik kommer förpackad i ett kraftfullt skrivarhuvud som möjliggör simultan utskrift av två material, eller för utskrift med både tråd och pulver för att dynamiskt producera nya legeringar. Skrivarhuvudet är anpassat för att kunna integreras i andra processer.

MINIFACTORY ULTRA

Kostnadseffektiv och mångsidig industriell 3D-skrivare för högtemperaturplaster såsom ULTEM®, PEKK, PEEK, PPSU och andra avancerade polymerer. Skrivaren miniFactory Ultra erbjuder pålitliga utskrifter av specialanpassade komponenter med högkvalitativt och repeterbart resultat. Utmärkande materialegenskaper såsom hög mekanisk styrka samt kemisk- och termisk resistans gör skrivaren optimal för även de mest krävande applikationerna.

NEXA3D

Nexa3D:s teknik förenklar och påskyndar alla aspekter av 3D-utskriftsprocessen. Det stora formatet och den höga utskriftshastigheten resulterar i upp till 20 gånger högre produktivitetsvinster, vilket gör Nexa3D:s lösning närmast jämförbar med formsprutning, men utan komplexa leveranskedjor, långa ledtider och de höga kostnaderna som vanligtvis är förknippade med formsprutning.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT, MER INFO ELLER VILL BOKA EN DEMO

Om ni hellre vill ringa, når ni oss på 08-55 11 57 50 (HELGFRI VARDAG 9-17)