THE OLSSON LINE Heat Insert Toolkit


Detta är ett komplett paketet som vi tagit fram för montering av kraftfulla gängor i dina 3D-utskrifter.

Med hjälp av uppvärmda verktygsspetsar kan du pressa in våra optimerade gänginsatser som håller för repeterade i- or urskruvningar. Den homogena infästningen och gänginsatsernas hullingar ger dig mycket starka gängor med hög utdragstyrka.


I vår shop hittar du ett komplett startpaket för gänginsatser
installationsverktyg och gänginsatser
inserting insert web

OPTIMERAT VERKTYG FÖR STARKARE GÄNGOR


YTBEHANDLADE MÄSSINGSSPETSAR
Installationsspetsarna är tillverkade av mässing och har nu även fått en nickelbaserad Nedox non-stick ytbehandling. Denna ytbehandling skyddar mässingen från oxidation samtidigt som den ger spetsarna ett högt klibbmotstånd vilket förebygger att smält plast fastnar.

TILLVERKADE MED HÖG PRECISION
Dessa nya spetsar har 1-3 ångkanaler för att leda bort det tryck som kan uppstå från slutna bottenhål på grund av fukthalten i hygroskopiska plaster. Kanalerna säkerställer alltså att gänginsatserna blir kvar på önskad plats vid montering. Spetsarna har en väldigt exakt passning och kan på så vis säkerställa en mer exakt montering av gänginsatserna.

FÖRBÄTTRA ERT ARBETSFLÖDE


STARKARE INFÄSTNING
Ett vanligt förekommande problem med utskrivna gängor är att de inte klarar av belastningen de utsätts för. Gänginsatserna pressas in med värme vilket smälter plasten. Det innebär att gängorna får en mer homogen infästning med mindre risk för lagerseparation. Insatserna är försedda med hullingar för maximal utdragningsstyrka.

ANVÄNDARVÄNLIGT OCH KOSTNADSEFFEKTIVT
Med vårt verktyg kan du snabbt och enkelt förstärka dina plastkomponenter med starka mässingsgängor som håller för repeterade i- och urskruvningar. Verktyget kortar ned tillverkningsprocessen för flera applikationer, såsom dosor, fästen och kapslingar. Perfekt att använda vid framtagning av jiggar och fixturer, där du behöver pålitliga och formriktiga gängor.

VÅRT STARTPAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE

DELARNA SÄLJS ÄVEN SEPARAT - klicka på respektive produkt för att komma till produktsida

heat inserts ganginsatser

GÄNGINSATSER I FEM STORLEKAR, LEVERERAS I 50-PACK

Till shop
spetsar for ganginsatser

VERKTYGSSPETSAR ANPASSADE FÖR
M3, M4, M5, M6 & M8

Till shop
Weller lödstation med adapter

LÖDSTATION WELLER MED EN SPECIALADAPTER FÖR SPETSARNA

Till shop