BESTÄLL SAMPLE PART

Hitta rätt 3D-lösning för ditt företag genom att låta oss printa delen i rätt material


Att välja rätt 3D-skrivare kan vara en utmaning med många modeller och märken att välja mellan. På 3DVerkstan hjälper vi dig att navigera i denna djungel genom att förstå dina specifika behov, budget och affärsmål, och leverera den mest kostnadseffektiva lösningen och anpassade kvalitetsdelar.

SÅ HÄR GÅR DET TILL


Om du är intresserad av en 3D-skrivare eller 3D-utskrivna delar kan att se en del printad i valt material eller teknik vara det bästa sättet att avgöra om det är rätt för ditt företag.

Skicka din förfrågan så kommer vårt team att ta kontakt för att analysera följande:

  • Din designs tillämpning / användningsområde
  • Krav på ytbehandling / ytfinish
  • De nödvändiga styrke- och materialegenskaperna för att välja tekniken för att producera din del.

Efter detta kan vi förse dig med en färdigproducerad eller skräddarsydd provdel från din CAD-fil.

För oss är det viktigt att vi hjälps åt för att hitta den bästa lösningen för just er. 3D-skrivaren vi skriver ut på och de material som väljs kommer att vara specifika för din tillämpning och ditt företag för att bevisa ditt koncept.

BESTÄLL SAMPLE PART


VARFÖR BE OSS OM EN SAMPLE PART?


Om du har läst om att välja 3D-skrivare vet du säkert att det finns hundratals modeller och tekniker där ute. Många kommer att uppfylla dina krav, men många kommer inte att göra det. Varje märke och 3D-skrivare hanterar olika problem, och även om det finns mångsidiga märken som UltiMaker, finns det ingen lösning som passar alla.

Att prata med en av våra 3D-experter som har mångårig erfarenhet av tillverkningsmiljö kan klargöra mycket för dig. Vi ställer rätt frågor för att förstå dina behov, vilket kan hjälpa dig att begränsa din sökning till ett eller två alternativ.

Självklart spelar budgeten en stor roll i valet av rätt skrivare, men många företag blir förvånade över hur avkastning på investering (ROI) kan visa på betydande besparingar. Vanligtvis betalar sig en 3D-skrivare inom några månader och vi kan gå igenom denna process med dig.

Precis som med en CNC-maskin kan extra finesser på maskinen lägga till onödig komplexitet och kostnad. Betala för vad du behöver, inte vad du inte behöver!

Många företag går till mässor för att se 3D-skrivare. Det kan vara användbart, men det viktigaste med en 3D-skrivare är kvaliteten på den färdiga delen, tillsammans med hur fort delen kan tas fram.

På 3DVerkstan sätter vi stort värde i att ta oss tid att förstå dina affärsmål, lära oss om dina produkter och produktionssätt för att kunna ge dig rätt lösning. När vi har bestämt vilken 3D-skrivare som är rätt för våra kunder, tar vi emot CAD-filen för att producera den skräddarsydda delen.

För att få fram det som passar er bäst, ring oss på 08-55 11 57 50, mejla oss på info@3dverkstan.se eller fyll i kontaktformuläret ovan, så kommer vi att kontakta dig för att diskutera det bästa valet i denna process.

Välkommen med din förfrågan.

ultimaker 2 0 78 scaled
minifactory aarni 1500 1000
minifactory ultra pa carbon 1500 1000