Ultimaker S7 Pro Bundle

SÄKRA OCH OAVBRUTNA UTSKRIFTER

Pro Bundle är ett komplett paket som innehåller UltiMaker S7 samt UltiMaker Material station - produkterna säljes även separat.

Nyfiken på företagsleasing? Läs mer här.

begär offert eller köp här

VAD ÄR S7 PRO BUNDLE

Genom att utöka den senaste skrivaren Ultimaker S7 som kommer med en inbyggd AirManager, med en Material Station, förbättras arbetsflödet med automatisk materialhantering, fuktkontroll och optimerad luftfiltrering.

De två enheterna integreras sömlöst tillsammans för att övervinna vanliga utmaningar som förknippas med materialhantering och förvaring. Ultimaker S7 Pro Bundle ökar produktiviteten, flexibiliteten och möjliggör fler material för krävande applikationer vilket ger dig industriell kapacitet direkt från skrivbordet.

Maximera effektiviteten, hastigheten och säkerheten med denna kompletta produktionslösning från Ultimaker. S7 Pro Bundle frigör tid att utforska fler innovativa idéer och optimera produkter, utan att behöva oroa sig över 3D-skrivaren.

UltiMaker S7 pro bundle product hero image 12

MATERIAL STATION

OAVBRUTNA UTSKRIFTER
Material Station laddas snabbt och enkelt med 6 st filamentrullar som automatiskt kan kännas igen med hjälp av NFC-chip och integration med Cura. Tack vare filamentsensorer och separata matare kan skrivaren sköta filamentbyten före, under och efter utskrift. Du slipper både trassel och tidskrävande materialbyten.

EFFEKTIV MATERIALFÖRVARING
Genom noggrann kontroll av förvaringskammaren kan den relativa luftfuktigheten bevaras under 40% och därmed minska risken att filamentet degraderar på grund av fuktabsorption, detta resulterar i bättre utskrifter med ökad framgång. Dina mest använda filament kan förvaras för att matas in när de behövs.

Köp Material Station i vår webshop


ultimaker s5 material

ULTIMAKER S7

Dubbel byggvolym, integrerat luftfilter, smidig användning och smarta funktioner.

STORA UTSKRIFTER MED HÖG KVALITET
Den stora byggvolymen på 330 x 240 x 300 millimeter gör att du kan skriva ut ännu större komponenter eller fler komponenter på en byggplatta. Utförliga tester av utskriftsprofiler i Ultimaker Cura garanterar resultat i toppklass.

PÅLITLIG OCH LÄTTANVÄND
De dubbla skrivhuvudena i Ultimaker S7 gör det möjligt att skriva ut i två material. Sensorer känner av om materialet tar slut och behöver fyllas på under utskrift. Skrivaren pausar ett jobb och meddelar dig så att du kan fylla på. Sömlöst och effektivt. 

Flexibel byggplatta

Integrerad Air Manager

ultimaker s7 pro bundle features highlight2 e1676027858263

VIDEO: UPPTÄCK S7 PRO BUNDLE


VIDEO: UPPTÄCK S7


Material för alla applikationer


Ultimaker S7 har som samtliga 3D-skrivare från Ultimaker, ett öppet filamentsystem som tillåter material från en rad leverantörer, och med förstärkta matarhjul och kompositanpassad print core är materialvalen nästan obegränsade.

Så oavsett om du behöver ta fram enkla konceptmodeller eller produktionsverktyg så finns det lämpliga material. Använder du material från Ultimakers stora utbud från samarbetspartners finns noga testade utskriftsprofiler förprogrammerade i Cura för att underlätta för användaren och spara tid.

Läs mer om olika filament på vår materialsida

Köp filament i vår webshop

closeupmaterials2


ultimaker printcore cc 04

PRINT CORES

FÖR INDUSTRIELLA 3D-UTSKRIFTER


Att byta skrivhuvud, print core, tar ett par sekunder. Standardstorlek som medföljer S7 är 0,4 mm, men du kan välja mellan 0,8 mm för snabba utskrifter, ned till 0,25 mm för superfina detaljer. Ett inbyggt chip känner automatiskt av vilket material du vill köra, vilket minimerar nedtid.

UltiMaker S7 har med sina förbättrade skrivhuvuden, numera sensorer för att upptäcka eventuella störningar, samt nya starkare magneter för att säkerställa att luckan hålls på plats.

Köp printcores i vår webshop

önskar ni offert, demo eller mer information, vi finns här

Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Villl ni hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar på telefon 08-55 11 57 50