Ultimaker S5 Pro Bundle
SÄKRA OCH OAVBRUTNA UTSKRIFTER

Maximera effektiviteten, hastigheten och säkerheten med denna kompletta produktionslösning från Ultimaker. S5 Pro Bundle frigör tid att utforska fler innovativa idéer och optimera produkter, utan att behöva oroa sig över 3D-skrivaren.


Från 79 028 SEK


Företagsleasing från 2 312 SEK / Mån


BEGÄR OFFERT / KONTAKTA OSSTILL WEBSHOP

INDUSTRIELL KAPACITET DIREKT PÅ SKRIVBORDET


Genom att utöka den prisade Ultimaker S5 med Material Station och Air Manager förbättras arbetsflödet med automatisk materialhantering, fuktkontroll och optimerad luftfiltrering. De tre enheterna integreras sömlöst tillsammans för att övervinna vanliga utmaningar som förknippas med materialhantering och förvaring. Ultimaker S5 Pro Bundle ökar produktiviteten, flexibiliteten och möjliggör fler material för krävande applikationer.


S5 MATERIAL STATION

OAVBRUTNA UTSKRIFTER
S5 Material Station laddas snabbt och enkelt med 6 st filamentrullar som automatiskt kan kännas igen med hjälp av NFC-chip och integration med Cura. Tack vare filamentsensorer och separata matare kan skrivaren sköta filamentbyten före, under och efter utskrift. Du slipper både trassel och tidskrävande materialbyten.

EFFEKTIV MATERIALFÖRVARING
Genom noggrann kontroll av förvaringskammaren kan den relativa luftfuktigheten bevaras under 40% och därmed minska risken att filamentet degraderar på grund av fuktabsorption, detta resulterar i bättre utskrifter med ökad framgång. Dina mest använda filament kan förvaras för att matas in när de behövs.

Material Station finns tillgänglig för leverans den 18 oktober

S5 AIR MANAGER

TILLFÖRLITLIG OCH  SÄKER
S5 Air Manager försäkrar en bättre arbetsmiljö med en fysisk barriär över byggkammaren, samt med hjälp av en tyst fläkt och ett luftfilter som renar luften från 95% av alla ultrafina partiklar som frigörs när material upphettas. Skrivaren loggar filteranvändning och varnar när det måste bytas.

FLER MATERIAL, FÄRRE PROBLEM
Optimerade mjukvaruinställningar detaljstyr filtreringen och luftflödet för alla Ultimaker-material och fler än 40 tredjeparts-filament. Genom kontrollerade temperaturförhållanden i byggkammaren undviks ojämn krympning, vilket förhindrar att utskrifterna släpper från plattformen. Använd fler material utan att behöva lägga tid på att konfigurera skrivaren.

Air Mangager finns tillgänglig för leverans den 18 oktober

ULTIMAKER S5

Ultimaker S5 är arbetshästen för användare som ställer höga krav på driftsäkerhet, repeterbarhet och handhavande.

STORA UTSKRIFTER MED HÖG KVALITET
Den stora byggvolymen på 330 x 240 x 300 millimeter gör att du kan skriva ut ännu större komponenter eller fler komponenter på en byggplatta. Utförliga tester av utskriftsprofiler i Ultimaker Cura garanterar resultat i toppklass.

PÅLITLIG OCH LÄTTANVÄND
De dubbla skrivhuvudena i Ultimaker S5 gör det möjligt att skriva ut i två material. Avläsningssensorn i skrivhuvudet scannar flera punkter på byggplattan och kompenserar för minimala variationer genom att justera Z-axeln vid utskrift av de första lagren. Resultatet är perfekta utskrifter, om och om igen.

läs mer

VIDEO: UPPTÄCK S5 PRO BUNDLE


VIDEO: UPPTÄCK S5


Flera material
öppnar upp möjligheter


Ultimaker S5 har ett öppet filamentsystem som tillåter material från en rad leverantörer, och med förstärkta matarhjul och kompositanpassad print core är materialvalen nästan obegränsade.
Så oavsett om du behöver ta fram enkla konceptmodeller eller produktionsverktyg så finns det lämpliga material. Använder du material från Ultimakers stora utbud från samarbetsåpartners finns noga testade utskriftsprofiler förprogrammerade i Cura för att underlätta för användaren och spara tid.

Till MaterialsidaPRINT CORE CC RED
FÖR INDUSTRIELLA 3D-UTSKRIFTER

När du skriver ut med avancerade industriella kompositmaterial behöver du ett munstycke som är nötningsbeständigt. Ultimaker print core CC RED 0,6 är försedd med en rubinspets och är framtagen i samarbete med The Olsson Ruby Team.

Till skillnad från AA och BB cores som ingår som standard med skrivarna Ultimaker 3 och S5, är CC Red framtagen för att möjliggöra utskrifter med kompositmaterial. Material såsom kolfiber, glasfiber och andra fiberbaserade material, sliter snabbt ner vanliga munstycken i mässing.


kontakta oss för mer info & offert

Fyll i dina uppgifter nedan för att begära offert eller för att bli kontaktad av 3DVerkstan