Ultimaker S5 Pro Bundle

SÄKRA OCH OAVBRUTNA UTSKRIFTER

Priset angett är för ett komplett Pro Bundle paket som innehåller Ultimaker S5, Air Manager samt Material station - alla tre produkter säljes även separat.

Nyfiken på företagsleasing? Läs mer här.

begär offert eller köp här

VAD ÄR S5 PRO BUNDLE

Genom att utöka den prisade Ultimaker S5 med en Material Station och en Air Manager förbättras arbetsflödet med automatisk materialhantering, fuktkontroll och optimerad luftfiltrering.

De tre enheterna integreras sömlöst tillsammans för att övervinna vanliga utmaningar som förknippas med materialhantering och förvaring. Ultimaker S5 Pro Bundle ökar produktiviteten, flexibiliteten och möjliggör fler material för krävande applikationer vilket ger dig industriell kapacitet direkt från skrivbordet.

Maximera effektiviteten, hastigheten och säkerheten med denna kompletta produktionslösning från Ultimaker. S5 Pro Bundle frigör tid att utforska fler innovativa idéer och optimera produkter, utan att behöva oroa sig över 3D-skrivaren.

Klicka här för att komma till video


S5 MATERIAL STATION

OAVBRUTNA UTSKRIFTER
S5 Material Station laddas snabbt och enkelt med 6 st filamentrullar som automatiskt kan kännas igen med hjälp av NFC-chip och integration med Cura. Tack vare filamentsensorer och separata matare kan skrivaren sköta filamentbyten före, under och efter utskrift. Du slipper både trassel och tidskrävande materialbyten.

EFFEKTIV MATERIALFÖRVARING
Genom noggrann kontroll av förvaringskammaren kan den relativa luftfuktigheten bevaras under 40% och därmed minska risken att filamentet degraderar på grund av fuktabsorption, detta resulterar i bättre utskrifter med ökad framgång. Dina mest använda filament kan förvaras för att matas in när de behövs.

Köp S5 Material Station i vår webshop


S5 AIR MANAGER


TILLFÖRLITLIG OCH  SÄKER
S5 Air Manager försäkrar en bättre arbetsmiljö med en fysisk barriär över byggkammaren, samt med hjälp av en tyst fläkt och ett luftfilter som renar luften från 95% av alla ultrafina partiklar som frigörs när material upphettas. Skrivaren loggar filteranvändning och varnar när det måste bytas.

FLER MATERIAL, FÄRRE PROBLEM
Optimerade mjukvaruinställningar detaljstyr filtreringen och luftflödet för alla Ultimaker-material och fler än 40 tredjeparts-filament. Genom kontrollerade temperaturförhållanden i byggkammaren undviks ojämn krympning, vilket förhindrar att utskrifterna släpper från plattformen. Använd fler material utan att behöva lägga tid på att konfigurera skrivaren.

Köp S5 Air Manager i vår webshop

ULTIMAKER S5

Dubbel byggvolym, smidig användning och smarta funktioner.

STORA UTSKRIFTER MED HÖG KVALITET
Den stora byggvolymen på 330 x 240 x 300 millimeter gör att du kan skriva ut ännu större komponenter eller fler komponenter på en byggplatta. Utförliga tester av utskriftsprofiler i Ultimaker Cura garanterar resultat i toppklass.

PÅLITLIG OCH LÄTTANVÄND
De dubbla skrivhuvudena i Ultimaker S5 gör det möjligt att skriva ut i två material. Sensorer känner av om materialet tar slut och behöver fyllas på under utskrift. Skrivaren pausar ett jobb och meddelar dig så att du kan fylla på. Sömlöst och effektivt.

VIDEO: UPPTÄCK S5 PRO BUNDLE


VIDEO: UPPTÄCK S5


Material för alla applikationer


Ultimaker S5 har ett öppet filamentsystem som tillåter material från en rad leverantörer, och med förstärkta matarhjul och kompositanpassad print core är materialvalen nästan obegränsade.
Så oavsett om du behöver ta fram enkla konceptmodeller eller produktionsverktyg så finns det lämpliga material. Använder du material från Ultimakers stora utbud från samarbetspartners finns noga testade utskriftsprofiler förprogrammerade i Cura för att underlätta för användaren och spara tid.

Läs mer om olika filament på vår materialsida

Köp filament i vår webshop
PRINT CORE CC

FÖR INDUSTRIELLA 3D-UTSKRIFTER

Avancerade industriella kompositmaterial såsom kolfiber, glasfiber och andra fiberbaserade material sliter snabbt ner vanliga munstycken i mässing. CC Core är framtagen med ett nötningsbeständigt, härdat stålmunstycke och heat break i titan. Pålitlig, robust och kompatibel med ett brett utbud av filament.

Köp printcore CC i vår webshop


Praktisk förvaringsmöbel


Skåpet är perfekt anpassat enligt måtten på Ultimaker S5 Pro bundle, med fästen som håller skrivaren säkert på plats. Förvara och organisera filament, verktyg och tillbehör i närhet till skrivaren. Skåpet står på låsbara hjul som underlättar förflyttningar och underhållsarbete. Skåpet ger skrivarens kontrollpanel en ergonomisk arbetshöjd på 90-100 cm

Köp skåpet i vår webshop

ULTIMAKER ESSENTIALS

DEN SÄKRA LÖSNINGEN FÖR FÖRETAG

Ultimaker erbjuder ett kvalificerat mjukvarusystem för företag, anpassat för att användas i reglerade IT-miljöer. Maximera fördelarna med 3D-printing i hela företaget med ett system som gynnar designers och ingenjörer. Samtidigt professionaliserar Essentials infrastrukturen och möter företagets krav på stabilitet och kontroll. Essentials finns i tre olika nivåer, och i alla prenumerationer ingår Cura Enterprise, Digital Factory och Marketplace.


kontakta oss för mer info & offert

Fyll i dina uppgifter nedan för att begära offert eller för att bli kontaktad av 3DVerkstan