AUTOSCAN INSPEC

INSPEKTION OCH KVALITETSKONTROLL

Shining3D AutoScan Inspec erbjuder en helt automatiserad 3D-scanning med hög mätnoggranhet och är specialiserad på små objekt med komplexa geometrier och mycket hög detaljnivå. Gå från fysiskt objekt till digitalt mätbar 3D-fil på enbart 10 minuter.

För en flexibel och handhållen 3D-scanner för större objekt erbjuder vi Einscan.


BEGÄR OFFERT / KONTAKTA OSS
shining3d autoscan inspec 01
KOSTNADSEFFEKTIVA SCANNERS

Shining3D erbjuder några av marknadens mest prisvärda 3D-scanners. Anpassade för många olika applikationer och optimerade för hög användarvänlighet.

enkelt arbetsflöde

AutoScan Inspec arbetar med 3-axlad flervinkels 3D-scanning, efter enbart ett par klick kan användaren erhålla 3D-scans snabbt, enkelt och med gott resultat.

Industriell precision

Avancerad blåljus-teknik ger användaren en hög noggrannhet inom 10μm för att försäkra goda mätresultat.  Inspec förser detaljerade 3D-data av små och komplexa detaljer.

metrology grade accuracy

Effektiv och noggrann


AutoScan Inspec är en 3D-scanner framtagen för att effektivt samla in ytdata med hög noggranhet och fin detaljnivå. Den kan användas inom flera industrier för olika applikationer:

  • Kontaktfri mätning
  • Inspektion och kvalitetskontroll
  • Fixturer och Reverse engineering
  • Produktdesign
  • Simulation och FEA/FEM-analys

Helautomatiserad 3D-scanning


AutoScan Inspec är en helautomatisk desktop 3D-Scanner som innovativt integrerar hög precision i ett effektivt arbetsflöde. Med ett intuitivt gränssnitt, enkel användning och intelligenta algoritmer gör skannern automatisk fullskalig inspektion till en verklighet.

Skannern är optimerad för när tiden är av högsta prioritet och en snabb mätprocess önskas. Tack vare den automatiska processen kan 3D-data effektivt samlas in och värdefull tid sparas.

shining3d autoscan inspec 09

Teknisk specifikation


shining3d autoscan inspec 12

SKANNINGSYTA
100 x 100 x 75 mm

NOGGRANNHET
< 10 mikron (0,01 mm)

TEKNIK
Blåljus-projektor

Kameraupplösning 2 x 5.0 MP

3-axlad rotationsplatta

Arbetstemperatur 10 - 30 °C

Fullständig specifikation

Upptäck: Autoscan Inspec

Video: Arbetsflöde - Impeller

Kraftfull mjukvara


Den inkluderade mjukvaran Ultrascan är speciellt framtaget för industriella applikationer. Med ett användarvänligt gränssnitt och enkelt handhavande kan användaren utan ansträngning komma igång med installation, konfiguration och kalibrering.

Exportera 3D-data till många av marknadens CAD/CAM-system såsom Fusion 360, Geomagic Control X, Geomagic Design X, Polyworks, Gominspect och ZBrush 

powerful software

exempel på scannade objekt

Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan om du vill ha mer information om produkter från Shining3D, så återkommer vi snarast.