Caracol Logo White

BUILD BEYOND POSSIBLE

Caracols egenutvecklade LFAM-plattform  (Large Format Additive Manufacturing) är en helintegrerad hårdvaru- och mjukvarulösning, som möjliggör industriell 3D-utskrift av avancerade storskaliga applikationer på ett mer effektivt och hållbart sätt.

Denna plattform inkluderar ett robotstyrt extruderingshuvud för kontinuerlig matning av kompositer och polymerer, samt en dedikerad mjukvara för effektiv styrning av komplexa verktygsbanor.

Caracols 3D-skrivarlösning erbjuder stora fördelar i storleksproduktion av industriella delar. Deras system kan bearbeta ett brett spektrum av material, från avancerade polymerer och kompositer till återvunna material.

Caracol-large-format-3dprinter-3DVerkstan
Caracol Herom AM 3D Printer SolidPrint3D
Caracol Materials SolidPrint3D
CARACOL 3D-UTSKRIFT

Caracols 3D-utskrift i storformat för delar i komposit utan skal- eller formbegränsningar inkluderar flexibilitet i designanpassning, effektivitet och lägre kostnader, samt hållbarhet genom minimering av avfall och användning av återvunna material. Kombinera teknisk innovation med en industriell vision!

HERON AM

Heron är en modulär, integrerad hårdvaru-, mjukvaru- och automationsplattform, en nyckelfärdig lösning för att förbättra flexibiliteten, effektiviteten och hållbarheten i dina tillverkningsprocesser, säkerställa kontroll över produktionscykeln och minimera risker. Välj den lösning som passar era behov .

industriella tillämpningar

Caracols LFAM-teknik arbetar med 6+ axlar och kan ställas in modulärt för att tillgodose specifika produktionsbehov. Plattformen används globalt för att tillverka avancerade komponenter inom en rad högpresterande industrisektorer, från flyg- och fordonsindustrin till arkitektur och design, marin- och järnvägssektorn.

Konfigurera Heron AM modulärt

anpassa dina industriella tillverkningsbehov utan begränsningar i skala, form och material - LADDA NER BROCHURE OM HERON AM VIA DENNA LÄNK (PDF)


EXTRUDERS


robotarmar


material


inkapslingar


printbeds


matarsystem


MJUKVARA


    storskalig 3d-utskift FÖR OLIKA INDUSTRIER

    läs mer om möjligheterna inom respektive industri på caracols sida

    önskar ni offert, demo eller mer information, vi finns här

    Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

    Villl ni hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar på telefon 08-55 11 57 50