SHINING 3D LOGO EN RGB

3D-scanners och tillbehör anpassade för alla behov

SHINING3D har utvecklat 3D-digitaliseringsteknologi i mer än 10 år och är engagerade i att förbättra effektiviteten och tillgängligheten av 3D-scanning för alla målgrupper. Från avancerade 3D-scanners för professionell användning inom industrin till instegsscanners för generell användning inom utbildning.

Med högkvalitativt resultat, god användarvänlighet, hög tillgänglighet och bra precision kan du effektivt genomföra dina projekt inom reverse engineering, 3D-modellering, digitalisering, kontrollmätning och mycket mer.

Komplettera dina 3D-scanners med 3D-scanspray från Aesub för en felfri upplevelse.

einscan 2x plus industrial 1920x1280 1

einscan

EINSTAR, Einscan Se/Sp, Pro 2x 2020, pro hd

einscan h series 1920x1280 1

einscan h2 & HX

portabel med pålitligt resultat

intelligent operation

TRANSCAN c

dubbel räckvidd, hög färgrikedom

freescanue action 01 1500x1000 1

freescan UE & combo

industriell precision i handhållet format

autoscan inspec small

autoscan inspec

inspektion och kvalitetskontroll

aesub scanspray blue inspect

aesub spray

effektivisera 3dscanningen

Varför 3d-scanners från shining3D


Med hög precision kan Shining 3D-scanners fånga precis och exakt 3D-data, vilket gör dem lämpliga för applikationer som kräver hög detaljnivå och precision, såsom kvalitetskontroll, reversed engineering och produktdesign.

Enkel användning:  Scanners från Shining 3D är utformade för att vara användarvänliga, med intuitiv programvara som förenklar scanningsprocessen. Detta gör det enkelt för användare att snabbt ställa in och scanna sina objekt, även om de har begränsad erfarenhet av 3D-scanning.

Mångsidighet: Shining 3D erbjuder ett sortiment av 3D-scanners som passar för olika tillämpningar och budgetar, från handhållna scannrar till skrivbordsscannrar till högkvalitativa metrologi-scannrar. Detta gör det enkelt för användare att välja den scanner som bäst passar deras för deras behov och budget.

Portabilitet: Dessa handhållna scannrar är lätta och portabla, vilket gör dem idealiska för scanning och inspektion på plats. Detta är användbart för branscher som konstruktion, arkitektur och arkeologi, där förmågan att skanna objekt ute på fält är avgörande.

Prisvärdhet:  Shining 3D-scanners erbjuder en bra balans mellan prisvärdhet och prestanda, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för små och medelstora företag, utbildningsinstitutioner och enskilda personer som vill investera i 3D-scanningsteknik.

Investera i 3D-scanners eftersom det kan bidra till att förbättra arbetsflöden, öka effektiviteten och gör att ni som företag kan vara konkurrenskraftiga inom er bransch.

önskar ni offert, demo eller mer information, vi finns här

Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Villl ni hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar på telefon 08-55 11 57 50