Arkitektur
smidigare modellproduktion


3D-skrivartekniken underlättar numera design- och modellprocessen för arkitekter på många byråer runtom i världen. Här kan du läsa mer om några av dem och få inspiration om hur du kan använda 3D-skrivare för att skapa modeller, både enklare och mer effektivt.

stadsbyggnadskontor får produktionsboost med 3D-skrivare


Med ett unikt, egenutvecklat arbetsflöde för 3D-data och flera Ultimaker-skrivare från 3DVerkstan, har Malmö stadsbyggnadskontors modellverkstad kapacitet att tillverka fler modeller än med traditionell teknik.
Läs Mer

MATT Architecture
Skapa modeller på några timmar


Med 3D-skrivarteknik har MATT Architecture kunnat skapa detaljerade modeller till en bråkdel av den ursprungliga kostnaden. Arbetsprocessen med att bygga modeller har dessutom förkortats från dagar till timmar.
Läs Mer

Faulkner Industrial
3D-skrivarteknik är arkitekturens framtid


Det unga företaget Faulkner Industrial har byggt ett strömlinjeformat arbetsflöde med  Ultimakers desktop-baserade 3D-skrivare. Nu levererar de skalenliga modeller till lägre pris och på kortare tid jämfört med andra konkurrenter. Med Ultimaker kan företaget också erbjuda kunderna flera fördelar, som iterativ modellframtagning under designarbetet.
Läs Mer

Arkitektpaket
det optimala startkitet


Vi har tagit fram ett speciellt arkitektpaket med det du behöver för att komma igång. Köper du en valfri skrivare från Ultimaker ger vi dig:

• 50% rabatt på skräddarsydd heldagsutbildning för 2 personer hos oss på 3DVerkstan
• 30% på valfritt filament när du köper minst 10 rullar
• 20% rabatt på din första beställning av 3d-tjänster
• Fri frakt

Leasingalternativ finns  


kontakta oss eller begär offertvåra 3D-tjänster

HOK
3D-teknik för global design och ingenjörskonst


När idéer ska presenteras för en kund  måste arkitekter kunna kommunicera både form och funktion. Detta för att  förklara hur den färdiga konstruktionen kommer att se ut och fungera. Fram tills nyligen, gjorde man detta genom ritningar, men tack vare 3D-skrivarteknik kan arkitekter nu se över designgeometrin och analysera, testa och modifiera sin design på ingen tid alls. Tolkningar kan bringas till liv och animerade överflygningar kan skapas på nolltid.
Läs Mer

Sweco
tar fram modeller
för storskaliga stadsprojekt


3D-skrivartekniken har visat sig vara ett oumbärligt verktyg för Sweco när de ska ta fram stora modeller och kommunicera tankar och idéer till kunder. Med 3D-skrivare från Ultimaker kan de skapa detaljerade modeller och göra snabba och enkla iterationer. Men det handlar inte bara om att spara tid och pengar – Sweco har upptäckt att 3D-skrivartekniken tillåter dem att innovera hela sitt arbetssätt.
Läs mer >

KONTAKTA OSS

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande, så återkommer vi snarast.