ARKITEKTUR


3D-skrivartekniken underlättar numera design- och modellprocessen för arkitekter på många byråer runtom i världen. Här kan du läsa mer om några av dem och få inspiration om hur du kan använda 3D-skrivare för att skapa modeller, både enklare och mer effektivt.

Välkommen att kontakta oss om ni har frågor, vill att vi 3D-printar era modeller eller önskar en demo av våra 3D-skrivare.

malmo sbk bjorn anders

produktionsboost med hjälp av 3D-skrivare

Malmö stadsbyggnadskontor


Med ett unikt, egenutvecklat arbetsflöde för 3D-data och flera Ultimaker-skrivare från 3DVerkstan, har Malmö stadsbyggnadskontors modellverkstad kapacitet att tillverka fler modeller än med traditionell teknik.

Läs Mer


3D-teknik för design och ingenjörskonst

HOK


Arkitekter måste kunna kommunicera sina ideér med både form och funktion för att förklara hur den färdiga konstruktionen kommer att se ut. Fram tills nyligen, gjorde man detta genom ritningar, men tack vare 3D-skrivarteknik kan arkitekter nu se över designgeometrin och analysera, testa och modifiera sin design på ingen tid alls.

Läs Mer


hok architecture
unnamed

Effektiviserad och förenklad arbetsprocess

SWECO ARCHITECTS


Att producera fysiska modeller för arkitekter är en process som är både tidskrävande och komplicerad. Med 3D-skrivare från Ultimaker kan Sweco skapa detaljerade modeller och gör snabbt och enkelt iterationer.

Läs Mer


Arkitektpaket till riktigt bra pris

Vi har tagit fram ett speciellt arkitektpaket med det du behöver för att snabbt och smidigt komma igång eller utöka produktionen av dina modellutskrifter.


Köper du en valfri skrivare från Ultimaker ger vi dig:

• 50% rabatt på heldagsutbildning för Ultimaker skrivare (gäller för 2 personer) 
• 30% på valfritt filament när du köper minst 10 rullar
• 20% rabatt på din första beställning av 3D-tjänster från oss
• Fri frakt

Vi erbjuder även Leasingalternativ på dessa paketfaulkner 01

Faulkner Industrial

3D-skrivarteknik är arkitekturens framtid


Det unga företaget Faulkner Industrial har byggt ett strömlinjeformat arbetsflöde med  Ultimakers desktop-baserade 3D-skrivare. Nu levererar de skalenliga modeller till lägre pris och på kortare tid jämfört med andra konkurrenter. Med Ultimaker kan företaget också erbjuda kunderna flera fördelar, som iterativ modellframtagning under designarbetet.

Läs Mer

MATT Architecture

Skapa snygga modeller på några timmar


Med 3D-skrivarteknik har MATT Architecture kunnat skapa detaljerade modeller till en bråkdel av den ursprungliga kostnaden. Arbetsprocessen med att bygga modeller har dessutom förkortats från dagar till timmar.

Läs Mer

matt 1

KONTAKTA OSS

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande, så återkommer vi snarast.