SKOLA OCH UTBILDNING

KOM IGÅNG MED er 3D-satsning i skolan


Tusentals svenska elever i grund- och gymnasieskola använder dagligen 3D-skrivarteknik. Det ger ovärderliga fördelar när kurs- och läroplaner får mer fokus på IT-kunskap. Vi på 3DVerkstan har under årens lopp hjälpt många skolor att komma igång med 3D-teknik och vi hjälper er hela vägen från nybörjare till avancerad användare.

Här har vi samlat våra bästa tips och råd för dig som vill veta mer. För en mer utförlig introduktion av 3D-printing, LÄS VÅR GUIDE HÄR.

ultimaker print eram heels 1

Ultimaker har i sin podcast TALKING ADDITIVE ett speciellt avsnitt där de pratar om hur man kan applicera 3D-printing inom utbildningssektorn. Läs mer och ladda ner HÄR.

VERKTYG

Åtta 3d-ritprogram för alla årskurser


Oavsett om du tänker använda 3D-teknik för att eleverna ska kunna skriva ut föremål i en 3D-skrivare, för virtual reality, eller för spel, så måste eleverna kunna rita i 3D.

Det finns en uppsjö av programvaror för så kallat CAD – Computer Aided Design. Här tipsar vi om de främsta.

Läs Mer

e67d6dba f5d0 407d 8434 e2f09888af83

SKOLPAKET 3D-SKRIVARE OCH UTBILDNING

KOM IGÅNG MED 3D-printING I SKOLMILJÖ


3D-skrivarteknik i grund- och gymnasieskola ger ovärderliga fördelar när kurs- och läroplaner får mer fokus på IT-kunskap. Vi hjälper er hela vägen från start till det att ni självsäkert kan använda 3D-skrivaren i er undervisning.

Därför har har vi tagit fram ett unikt rabatterat startpaket anpassat för dig som vill använda 3D-skrivarteknik i undervisningen. 

PAKETET INNEHÅLLER DETTA:

  • Ultimaker 2+ Connect 3D-skrivare
  • Ultimaker 2+ Connect Air Manager (huv med epa-filter)
  • 5 rullar PLA filament
  • Mjukvaran Cura
  • Serviceavtal 24 mån

Skola / Utbildning mer om användning av 3D-teknik i skolmiljö


tinoutb1
norrevang1
UMskola

UTBILDNING
Positiv framtid för 3D-teknik i skolmiljö

NORREVÅNGSKOLAN
De sätter 3D-skrivare på schemat

LÄROPLAN
Så möter du IT-kraven i skolan

begär offert & mer info

Vill du ha offert på våra skolpaket eller veta mer om hur vi kan hjälpa dig med 3D-skrivare i skolan? Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi snarast.