REINVENT MANUFACTURING WITH ADDITIVE SOLUTIONS


3DVerkstan erbjuder ett heltäckande produktutbud med anpassade 3D-skrivarlösningar för professionellt bruk – vare sig du vill printa i metall, resin eller komposit. Vi vill hjälpa våra kunder att lyckas genom att ge kunskap, verktyg och support för en långsiktig relation.

Se våra 3D-skrivare

När du anlitar oss för 3D-tjänster hjälper vi på studios er med allt från idé till kvalitetssäkrad utskrift, CAD-fil eller inscanning. Oavsett om det handlar om modeller, prototyper eller slutprodukter, har vi den 3D-teknik och kunskap som behövs för just ditt ändamål. 

Till våra tjänster

3D-scanning kan appliceras inom industriell verksamhet för flera ändamål som vid reparationer och analyser. Skapa digitala kopior för senare reproduktion eller modifikation. Vi har produkterna och kunskapen att hjälpa er med allt från små komponenter till hela sammansättningar.

Se våra scanners

3DVerkstan är ledande inom digital tillverkning i Norden.

Vi levererar allt inom 3D för företag: hårdvara, mjukvara, konsultation, utbildning, 3D-utskrifter, scanning och CAD-tjänster.

Boka in ett besök i vårt showroom i Solna för att se alla våra produkter "in action" och njuta av en god kopp kaffe.

Välkommen att kontakta oss för besök eller offert!

08-55 11 57 50
info@3dverkstan.se

Genom nära samarbeten med industriledande företag säkerställer vi produktkvalitet såväl som service och support


Ultimaker logo - 3DVerkstan

Pålitliga och snabba 3D-Skrivare med funktioner och tillbehör som förenklar arbetsflödet och ger professionella utskrifter i både plast och metall

Formlabs logo - 3DVerkstan

3D-skrivare med resin (SLA) eller pulver (SLS) där detaljer och tåliga delar är i fokus. Formlabs erbjuder prisvärda och mångsidiga produkter och material.  

Minifactory logo - 3DVerkstan

Kostnadseffektiva industriella 3D-skrivare för högtemperaturplaster såsom PEEK, PEKK, ULTEM1010, PPSU, PSU och andra polymerer

Bigrep logo - 3DVerkstan

BigReps stora 3D-skrivare är det självklara valet för industriell tillverkning, oavsett om det gäller funktionella prototyper, verktyg eller slutprodukter.

Meltio logo - 3DVerkstan

Banbrytande 3D-utskriftslösning byggd runt svetstråd – den säkraste och mest kostnadseffektiva råvaran inom additiv metalltillverkning på marknaden.

Voltera logo - 3DVerkstan

Enkel PCB-prototyptillverkning med mönsterkortsskrivare från Voltera som skriver ut spår med ledande bläck. Producera inhouse och skydda patent.

Wazer logo - 3DVerkstan

Wazer är en liten men kraftfull vattenskärare som passar in i de flesta verkstäder och kan skära i stort sett alla material såsom metall, glas, plast och sten. 

Shining3D logo - 3DVerkstan

Med högkvalitativt resultat, god användarvänlighet, hög tillgänglighet och bra precision kan du effektivt genomföra dina scanning-projekt med 3D-scanners från Shining3D.

5

Flux Beambox Pro är en kraftfull lasergravyr och laserskärare som låter dig skära ut och gravera på material som läder, trä, akryl och kartong. Enkelt från design till produkt.

Mayku logo - 3DVerkstan

Världens första formpress för arbetsbänken. Kombinera med högupplöst 3D-utskrift och producera detaljerade delar i samma kvalitet som formgjutning, på några minuter.

Penta logo - 3DVerkstan

Penta Pocket NC är 5-axlig CNC-bearbetning i skrivbordsformat. Få tillgång till 5-axlig CNC-bearbetning direkt på arbetsbänken, i klassrummet eller labbet.

7

Bambu Lab erbjuder innovativa, användarvänliga och prisvärda 3D-skrivare och filament för både nybörjare och proffs hos en rad olika branscher, till rätt pris.