Gratis frukostseminarium om 3d-utskrivna arkitekturmodeller

Mattias Kristiansson event

3d-utskriven arkitekturmodell
Hur kan 3d-skrivartekniken effektivisera den resurskrävande modellproduktionen? Det är fokus för 3DVerkstans frukostseminarium för arkitekter den 18 september.

Under en morgon får du som är yrkesverksam arkitekt lära dig hur tillverkningen av arkitekturmodeller kan göras både mer kostnadseffektiv och mindre resurskrävande, samtidigt som du kan skapa ett mer agilt arbetsflöde med fler iterationer i processen.

Därför ska du gå
Under en morgon den 18 september går vi konkret och tydligt igenom hur du kommer igång med 3d-utskrivna modeller, antingen med egen 3d-skrivare, eller med hjälp av en extern utskriftstjänst. Vi visar också flera exempel på hur vi på 3DVerkstan genom åren hjälpt arkitektbyråer med att optimera modellproduktionen med 3d-skrivartekniken.

Huvudtalare under morgonen är Jonas Runberger, ansvarig för Dsearch på White arkitekter och professor i digital design på Chalmers arkitektur. Jonas presenterar hur 3d-printning används för modellstudier inom praktik och forskning idag, och resonerar kring framtiden där tekniken kan förväntas skalas upp till full skala.

Vi har även bjudit in arkitekten Negar Daneshpour på LINK Arkitektur, som berättar om hur hon och hennes kollegor använder sin 3d-skrivare för sina modellbehov.

Program
07.45 Kaffe/té och fralla
08-08.30 Föreläsningar
08.30-09.00 Demo av 3d-skrivare

Plats
Vårt frukostseminarium hålls på 3D Meetup Center på Rehnsgatan 16 i centrala Stockholm (t-bana Rådmansgatan).  Observera att det är dörren till vänster om porten Rehnsgatan 16 om du kommer från Sveavägen. Här finns även en stor utställning med 3d-utskrivna föremål från branscher som skola, arkitektur, industri, fordon & flyg samt medicinteknik.

Datum & tid
Tisdagen den 18 september klockan 07.45-09.00

Pris
Gratis! Men sista dag för att avboka din anmälan är den 14 september. Vi har många anmälda och begränsat antal platser.

Målgrupp
Frukosteventet är till för dig som är yrkesverksam inom arkitektur och modellproduktion. Dessvärre är eventet inte öppet för studenter.

Mat & dryck
Under morgonen bjuder vi på frukostfrallor (även vegetariska och veganska), kaffe/té samt juice.

Kontakt
marketing@3dverkstan.se

Läs mer om fördelarna med 3d-skrivarteknik för arkitekter här


Det här eventet har redan varit. Läs våra senaste nyheter »här.«dela denna nyhet