3DVERKSTAN ON WHEELS


Under det pågående världsläget med stängda gränser och stor efterfrågan, har vi verkligen sett att 3D-tekniken fått ännu större genomslag med att tillverka lokalt och fylla luckorna där traditionella leveranskedjor misslyckas. Vi på 3DVerkstan är vana att kunna träffa både nya och gamla kunder under olika event, men i år kommer vi till er istället och välkomnar till att boka in oss på säkert avstånd.

Efter flera lyckade besök till Göteborg, och de flertalet städer vi passerar på vägen, är det nu dags igen för oss på 3DVerkstan att ta vår ”AM-Van” med 3D-skrivare från Markforged, Formlabs och Ultimaker ut på vägarna. Med oss har vi även en 3D-scanner och en mängd innovativa testutskrifter.

Vi ser fram emot att besöka just er för spännande samtal kring additiv tillverkning och vad det kan tillföra er verksamhet.

Vi kommer att vara på resande fot mellan den 22-24 september och parkerar vår van utanför ert kontor där vi kan hålla ett lagom avstånd som krävs i dessa tider.

Är ni intresserade finns det fortfarande tider kvar att lägga beslag på. Hör av er till henrik@3dverkstan.se för mer info eller för att boka in ett kort besök på max 1 timme.

Under hösten har vi planerat in ett antal stopp så håll utkik eller kontakta oss om du är intresserad av ett besök.KONTAKTA OSS

dela denna nyhet