markforged

Gå från idé till färdig slutprodukt på under 24 timmar! Med Markforged 3D-printar ni i material som kolfiber, glasfiber, kevlar, stål och koppar.

Markforged har utvecklat en utskriftsteknik som kombinerar extrudering i plastkomposit med förstärkning i kol- eller glasfiber. Fiberförstärkning gör att dina 3D-utskrifter kan bli lika starka som traditionellt tillverkade aluminiumdetaljer till en bråkdel av kostnaden. Med Metal X får ni en komplett lösning för metallkomponenter utan hantering av pulver.

UTFORSKA DE OLIKA MODELLERNA Onyx PRO | Mark Two | FX20 | X7 | Metal XÖNSKAR NI EN DEMO AV VÅRA SKRIVARE?

VÄLKOMMEN ATT FYLLA I FORMULÄRET LÄNGST NER PÅ SIDAN SÅ KONTAKTAR VI ER FÖR EN TID SOM PASSAR.
VILL NI HELLRE RINGA FINNS VI PÅ 08-55 11 57 50, ALLA HELGFRIA VARDAGAR MELLAN 9-16Markforgeds industrial-serie

industri-serien


Markforgeds desktop-serie

desktop-serien


Markforged Metal X

metal x

Markforged Eiger

eiger smart mjukvara för fiberhantering


Markforged material

material från kolfiber och kevlar till stål och koppar


Caldwell Manufacturing

Dörr- och fönstertillverkaren Caldwell Manufacturing använder deras metall- och kompositskrivare för både R&D och intern verktygstillverkning.

Lean Machine

Saskatoon-baserade Lean Machine specialiserar sig i kundanpassad metallbearbetning och har med hjälp av Markforged teknik förändrat hela sin produktionscykel.

The additive movement

Markforged har analyserat och publicerat över 100 olika applikationer från industriella företag från hela världen i en rapport med kundfall från prototyper till slutprodukter och allt däremellan. Bläddra bland applikationerna i databasen och lär dig mer om hur företagen, med hjälp av 3D-printing, förbättrat sina försörjningskedjor och höjt effektiviteten av sina tillverkningsprocesser. 

Funderar ni på att inkludera additiv tillverkning i era processer?  Utforska möjligheterna med 3D-printing genom att filtrera databasen efter industri, applikation och material för att hitta de användningsområdena som är relevanta för er och använd rapporten som beslutsunderlag i er verksamhet. 

Bläddra bland applikationerna och ladda ner rapporten här

fler kundfall

Robotiserad produktion hos Alfdex
Alfdex i Landskrona har tagit hjälp av 3DVerkstan för att konstruera och skriva ut ett gripdon i kolfiberförstärkt material. Förutom att tillverkningen med 3d-skrivarteknik blir avsevärt billigare, kan företaget nu också förbättra upptiden i robotlösningen.

LÄS MER
3d printed camera housing for 360 camera

Förstärkt rigg för 360-graderskamera
Radiant Images skriver ut en specialdesignad kamerarigg för sin 360-lösning. Den består av fiberförstärkta polygona konsoler monterade i olika vinklar. Genom att skriva ut komponenterna i kolfiber i sin Markforged X7, behöver man inte längre fräsa delarna i aluminium.

LÄS MER
3d printed robotic grippers

Gripdon i komposit hos Dixon Valves
Dixon Valve skriver ut gripdon i kompositmaterial. Dessa monteras på en robot för att överföra kopplingar mellan olika stationer för bearbetning. Förutom att de måste vara motståndskraftiga mot frätande vätskor, måste gripdonen också kunna utstå upprepad klämkraft.

LÄS MER
3d printed mold

Verktyg för höga temperaturer
Humanetics, en tillverkare av  avancerade krockdockor, valde bort en ineffektiv outsourcad lösning och tillverkar nu formsprutnings-verktyg i sin X7. Genom att skriva ut i Onyx och högtemps-glasfiber, klarar verktygen temperaturer på upp till 150 grader.

LÄS MER

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

Vill du veta mer om våra 3d-skrivarlösningar från Markforged, boka demonstration i vårt showroom, begära offert eller beställa provutskrifter? Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi så fort vi kan.