markforged

för starkare kompositdetaljer och metallutskrifter


Markforged har utvecklat en utskriftsteknik som kombinerar extrudering i plastkomposit med förstärkning i kol- eller glasfiber. Fiberförstärkning gör att dina 3d-utskrifter kan bli lika starka som traditionellt tillverkade aluminiumdetaljer.

Markforged industriella 3D-skrivare har även en av marknadens enklaste och mest kostnadseffektiva lösningar för metallutskrift – Metal X.

Gå från idé till färdig slutprodukt på under 24 timmar. Välj mellan modellerna Onyx PRO, Mark Two, X3, X5, X7 och Metal X.


JAG VILL HA MER INFO ELLER ÖNSKAR OFFERT
Onyx and carbon fiber reinforcement

Markforgeds industrial-serie

industri-serien
PRESTANDA OCH KVALITET FÖR INGENJÖRER

Metal X | X7 | X5 | X3


Markforgeds desktop-serie

desktop-serien
fiberförstärkning i desktopformatMarkforged Eiger

eiger
smart mjukvara för fiberhantering


Markforged material

material
från kolfiber och kevlar till titan och kopparMarkforged Metal X

metal x
komplett lösning för metallkomponenter


 

kundfall

Robotiserad produktion hos Alfdex
Alfdex i Landskrona har tagit hjälp av 3DVerkstan för att konstruera och skriva ut ett gripdon i kolfiberförstärkt material. Förutom att tillverkningen med 3d-skrivarteknik blir avsevärt billigare, kan företaget nu också förbättra upptiden i robotlösningen.

LÄS MER
3d printed camera housing for 360 camera

Förstärkt rigg för 360-graderskamera
Radiant Images skriver ut en specialdesignad kamerarigg för sin 360-lösning. Den består av fiberförstärkta polygona konsoler monterade i olika vinklar. Genom att skriva ut komponenterna i kolfiber i sin Markforged X7, behöver man inte längre fräsa delarna i aluminium.

LÄS MER
3d printed robotic grippers

Gripdon i komposit hos Dixon Valves
Dixon Valve skriver ut gripdon i kompositmaterial. Dessa monteras på en robot för att överföra kopplingar mellan olika stationer för bearbetning. Förutom att de måste vara motståndskraftiga mot frätande vätskor, måste gripdonen också kunna utstå upprepad klämkraft.

LÄS MER
3d printed mold

Verktyg för höga temperaturer
Humanetics, en tillverkare av  avancerade krockdockor, valde bort en ineffektiv outsourcad lösning och tillverkar nu formsprutnings-verktyg i sin X7. Genom att skriva ut i Onyx och högtemps-glasfiber, klarar verktygen temperaturer på upp till 150 grader.

LÄS MER

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

Vill du veta mer om våra 3d-skrivarlösningar från Markforged, boka demonstration i vårt showroom, begära offert eller beställa provutskrifter? Fyll i dina uppgifter nedan, så återkommer vi så fort vi kan.