Nexa3D

Professionella delar på några minuter 

Nexa3D:s teknik förenklar och påskyndar alla aspekter av 3D-utskriftsprocessen. Det stora formatet och den höga utskriftshastigheten resulterar i upp till 20 gånger högre produktivitetsvinster, vilket gör Nexa3D:s lösning närmast jämförbar med formsprutning, men utan komplexa leveranskedjor, långa ledtider och de höga kostnaderna som vanligtvis är förknippade med formsprutning.

Med de supersnabba 3D-skrivarna från Nexa3D får ni mer tid för innovation och att hållbart och flexibelt tillverka era produkter utan bekymmer.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO, DEMO ELLER OFFERT

Utmaning: En robotarm på en dag

I videon visar Creat3D hur de utmanar sig själva att med hjälp av Nexa3D NXE400 skriva ut och montera en fungerande robotarmsprototyp under en arbetsdag.

Syftet med utmaningen var att replikera de hårda tidskraven som företag möter i produktutveckling, design och forskning. Att snabbt kunna få feedback på designiterationer och börja testa är ofta avgörande för hela designprocessen.

Effektiva fotopolymerskrivare


2.5x större byggvolym

Nexa3D:s fotopolymerskrivare har mer än dubbelt så stor byggvolym jämfört mot de flesta nuvarande motsvarigheterna. Den stora byggvolymen möjliggör utskrift av större delar, högre produktionstakt och i slutändan mycket lägre kostnad per del. Utskrifterna är dessutom isotropa och med en imponerande upplösning på 75 µm.


Produktionsredo och modulär design

Den mycket tillförlitliga skrivaren är modulärt designad för att det så enkelt som möjligt ska gå att byta ut trasiga delar eller uppgradera den befintliga tekniken, vilket eliminerar förslitna eller föråldrade maskinvarukomponenter.


Nästa generations programvara

Nexa3D:s egenutvecklade intelligenta programvara kopplar samman hårdvara, material och mjukvara till ett kraftfullt, användarvänligt system samtidigt som det erbjuder kraftfulla hjälpmedel och automation.

nxe400 group with parts perspective 1

Banbrytande additiv tillverkning

Nexa3D:s omvälvande teknik ökar potentialen till innovation, utveckling och effektivisering inom många sektorer. Med 3D-skrivare från Nexa3D kan ni:


• Korta ner ledtiderna från beställning till leverans

• Tillmötesgå plötsliga ökningar i produktens efterfrågan

• Reagera snabbt och anpassa enligt förändringar på marknaden

• Introducera nya produkter snabbt och kostnadseffektivt

• Minimera avfall och reducera energikonsumtionen per del

• Optimera produktens egenskaper med det noggrant utvalda materialutbudet

Läs mer om alla material
nexa3d portfolio lineup

Vad innebär Nexa3d för er produkt?

Fler och fler företag integrerar additiv tillverkning i sina processer för att påskynda tillverkningen, öka flexibiliteten, minska kostnaderna och framställa produkter som kräver mindre energi, material och arbete. Nexa3D förvandlar era tillverkningsprocesser genom att möjliggöra:

nexa3d xpro 1

Snabba designiterationer

Nexa3D påskyndar prototyptillverkningen för smidig produktutveckling, minskar ledtiden till marknaden och låter företag på dynamiska marknader konsekvent möta kundernas efterfrågan. Skapa produkter med mindre antal delar och sammansättningar.

nexa3d hand splint

Förbättrad kontinuitet

Driv era designer till produktionsprocesser med en enda digital design, som regelbundet förfinas genom analys, feedback och testning. Detta transformativa arbetsflöde möjliggör innovativa designkonfigurationer som kan produceras proaktivt och möta snabba förändringar på marknaden.

nexa3d printed betl pulleys

Förenad produktionslinje

Ställtider reduceras till nästan noll, vilket ger design- och produktionsteam enorm flexibilitet och förbättrar produktionstakten. Den förenklade automatiseringen minskar även mängden arbetskraft som behövs i tillverkningsprocessen.


Analysera delen innan utskrift


Kan din nuvarande produkt skrivas ut? Ta reda på om din produkt kan skrivas ut genom att ladda upp delarna i Ximplify™ - Nexa3D:s programvara för beslutsunderstöd för automatiserad utskrivbarhet.

  • Sänker instegströskeln för designers och tillverkare att implementera additiv tillverkning med hjälp av automatiska beslutsverktyg
  • Kombinerar process- och geometrialgoritmer för att identifiera och optimera verktygsdelar för additiv tillverkning
  • Minskar kostnad, risk och ledtid associerat med att framgångsrikt implementera 3D-utskrifter för serieproduktions
PROVA PÅ XIMPLIFY™

VILL DU BLI KONTAKTAD AV OSS FÖR ATT FÅ VETA MER, FÅ OFFERT ELLER BOKA DEMO?

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi inom kort.