shining3d 3dv

3DVerkstan och Shining 3D ingår samarbete för norden & baltikum

Lotta Lindblad3DVerkstan, Shining3D

shining3d 3dv

Stuttgart, Tyskland, december 2019

Shining 3D, leverantör av helhetslösningar i allt från 3D-Scanning till intelligent design och additiv tillverkning har inlett samarbete med 3DVerkstan, vars vision är att göra additiv tillverkning till den mest värdeskapande tillverkningsmetoden detta århundrade. Båda företagen ser fram emot ett framgångsrikt partnerskap och att leverera tillgängliga digitaliseringslösningar av hög kvalitet till alla skandinaviska kunder.

”Vi är glada över att kunna utöka vårt säljnätverk med en så skicklig och pålitlig partner och erbjuda lokalt stöd till alla våra kunder i Nordeuropa.”
säger Niels Stenzel, regional försäljningschef EMEA för Shining 3D.

"I samband med att jag började på 3DVerkstan, förvärvade de min 3D-Print verksamhet i vilken jag använde Einscan PRO-skannern på många uppdrag. Einscan scanners är riktigt enkla att använda och var tillräckligt bra för att klara av den största delen av de scanningsjobb jag fick. Därför var det för oss ett logiskt steg att ta in Einscan-produkterna från Shining 3D i vår portfölj.

Förutom direktförsäljning i Sverige har vi ett nätverk av extremt skickliga återförsäljare som når ut till kunder i hela Skandinavien och Baltikum."
säger Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan.

3D-scanning används för att snabbt och enkelt konvertera fysiska objekt till digitala modeller. Tekniken är ett bra komplement att använda tillsammans med 3D-skrivarteknik för att konceptualisera idéer eller specialanpassa komponenter. Tekniken kan med fördel appliceras inom en mängd olika områden såsom tillverkning, design, utveckling, animering och simulering.

Einscan erbjuder kostnadseffektiva scanners med kvalitet som konkurrerar med marknadens ledande varumärken. De har en optimal avvägning mellan lågt pris, hög kvalitet och god användarvänlighet.

Under hela december erbjuder vi 10% på samtliga modeller i vår webshop.
einscan se sp
markforged metalx bundle shop
cad

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO ELLER OFFERT

dela denna nyhet