intelligent operation

Ny 3D-scanner från Shining3D

Lotta Lindbladproduktnyhet, Shining3D

transcancheader

Transcan C är den nya professionella 3D-scannern från Shining3D – tillverkad för en stor variation av branscher. Med justerbar räckvidd, effektiviserad scanningprocess och hög färgtrohet kan Transcan C producera noggranna scanningar med exceptionellt hög upplösning. 

Scanninglösningarna från Shining3D är oerhört populära, och likt deras andra produkter är Transcan C enkel att komma igång med. Genom att ha kameror som är monterade på en glidskena justerar du lätt räckvidden efter scanningobjektets storlek. Transcan C scannar små till medelstora föremål och det medföljer en automatisk snurrplatta, vilket är optimalt för att skapa virtuella visningsbilder för e-handel. Komplexa detaljer är inget hinder – kamerorna kan växla mellan tre upplösningsnivåer för att skapa detaljrika och texturerade 3D-modeller. Dessutom är Transcan C utrustad med två 12MP färgkameror som kan replikera även de minsta färgelementen. Mjukvaran, som är designad för maximal användarvänlighet, är kostnadsfri och guidar användaren för en snabb och enkel process.

Du hittar Transcan C i vår webshop. Hör av dig till oss om du önskar mer info eller vill boka en demo av Transcan C eller andra 3D-scanners – vi hjälper gärna till.

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om Transcan C och Shining3D, vill boka demo eller önskar info om vårt övriga utbud – fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.

Vill du hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar kl 9-17 på nummer 08-55115750.

Dela denna nyhet