Generative Design -framtidens sätt att designa?

Lotta Lindbladevent, Autodesk

gd inbjudan

När mjukvaran imiterar naturen och skapar den ultimata designen efter dina parametrar.


Välkommen till 3DVerkstan den 22/5 för en halvdag med Generative Design i samarbete med Autodesk. Anmälan krävs och du hittar formuläret längst ner.

Med Generative Design får du möjligheten att styra din design genom flertalet parametrar. Parametrar som du själv kontrollerar fullt ut, med ett utstuderat lastfall som grund. Som resultat kan du få ut ett vikt-optimerat design-resultat i en konsoliderad del, där en traditionell design/konstruktion kanske skulle kräva flertalet och tyngre delar. Med de utvecklingssteg additiv tillverkning har tagit den senaste tiden är det idag även fullt möjligt att producera dessa mer organiska former.

Vad är Generative Design och varför ska vi använda det?

Vi kommer under denna förmiddag gå igenom tekniken från grunden för att skapa så många tydliga kopplingar till er dagliga verksamhet som möjligt.

Tekniken finns här idag och vi på 3DVerkstan hjälper er med hela processen genom att titta på era applikationer för att hitta det optimala caset för Generative Design hos er. Vi kan även agera på konsultbasis med resurser från Autodesk för att stötta er från idé till färdig 3D-utskriven produkt i och med vårt breda kontaktnät inom additiv tillverkning gällande både komposit och metall.

Tid: 22 Maj kl. 8.15 - 11.30

Plats: 3DMeetupCenter - Rehnsgatan 16, Stockholm

Pris: Er tid - vi bjuder även på lättare förtäring

Har ni som företag en applikation där ni redan nu känner på er att Generative Design kan tillföra något, lösa ett problem eller ytterligare optimera er design? Under eftermiddagen har vi tre slots tillgängliga  (kl. 13.00 / 14.30 / 16.00) där ni kan få möjlighet att sitta ner tillsammans med Harv Saund och Lars Nyström från Autodesk en timme och titta på er specifika applikation.


ANMÄL DIG TILL EVENTET HÄR

dela denna nyhet


cad
markforged metalx bundle shop