EVENT 7 FEBRUARI 3DVERKSTAN

Boka in 7 februari för en späckad eftermiddag!

Lotta Lindblad3DVerkstan, event

Detta event har redan varit, men välkommen att kontakta oss för demo eller skriv upp dig för vårt nyhetsbrev så får du information om kommande event och nyheter! 
3DVerkstan event

VÄLKOMMEN PÅ EN EFTERMIDDAG HOS OSS PÅ 3DVERKSTAN I SOLNA, DÄR DU KAN SE HELA VÅRT UTBUD AV 3D-SKRIVARE, 3D-SCANNERS OCH TJÄNSTER TILLSAMMANS MED VÅRA KUNDER OCH LEVERANTÖRER.  


Den 7 februari vill vi bjuda in till en eftermiddag med presentationer och demos av våra produkter och tjänster inom 3D-printing, 3D-scanning och digitala lösningar för företag. Vi kommer att visa upp de senaste framstegen inom additiv tillverkning som vi kan presentera med vår utökade portfolio. Detta evenemang kommer att vara en unik möjlighet att uppleva de senaste produkterna och prata med leverantörer från ledande företag i branschen.

Denna workshop kommer att erbjuda ett brett utbud av interaktiva sessioner, inklusive demonstrationer av selektiv laser sintering (SLS), stereolitografi (SLA) och FDM inom 3D-print och även av 3D-scanners från Shining3D. Vi är också glada över att meddela att vi kommer att ha några av våra kunder på plats som kommer att visa upp hur de använder dessa tekniker och produkter, vilket ger ovärderliga insikter i verkliga tillämpningar.

Förutom de praktiska sessionerna kommer vi också att hålla eventet i vår utställningslokal som är fylld med 3D-skrivare och utskrivna delar för dig att utforska. Vi kommer att tillhandahålla lite tilltugg medans ni lyssnar men ger er också möjlighet att nätverka och utbyta idéer med andra yrkesverksamma i branschen.

Har ni specifika frågor kan dessa tas upp under dagen alternativt bokar vi in er på individuella möten med tekniska säljexperter från 3DVerkstan eller leverantörer.

Slutligen, om ni har en design ni vill testa att 3D-printa i dessa tekniker,  erbjuder vi en unik möjlighet att printa delen åt er så går vi igenom den på plats den 7 februari.  Du kan skriva en kommentar om detta när du registrerar dig, så följer vi upp.


Detaljer om eventet:

Några av våra leverantörer och kunder kommer finnas på plats för presentationer och frågor.  Dessa hålltider har vi för deras presentationer.

  • Kl 14.00  Linus Häggblom - Formlabs  
  • Kl 14.30  Carolina Norlin - BigRep
  • Kl 15.00  Susanna Arwin - Målare och skulptör (Den svenska tanten) 
  • Kl 15.30  Erik Cederberg - LIND Art & Technology AB

 

Genom nära samarbeten med industriledande företag säkerställer vi produktkvalitet såväl som service och support


Ultimaker logo - 3DVerkstan

Pålitliga och snabba 3D-Skrivare med funktioner och tillbehör som förenklar arbetsflödet och ger professionella utskrifter i både plast och metall

Formlabs logo - 3DVerkstan

3D-skrivare med resin (SLA) eller pulver (SLS) där detaljer och tåliga delar är i fokus. Formlabs erbjuder prisvärda och mångsidiga produkter och material.  

Minifactory logo - 3DVerkstan

Kostnadseffektiva industriella 3D-skrivare för högtemperaturplaster såsom PEEK, PEKK, ULTEM1010, PPSU, PSU och andra polymerer

Bigrep logo - 3DVerkstan

BigReps stora 3D-skrivare är det självklara valet för industriell tillverkning, oavsett om det gäller funktionella prototyper, verktyg eller slutprodukter.

Meltio logo - 3DVerkstan

Banbrytande 3D-utskriftslösning byggd runt svetstråd – den säkraste och mest kostnadseffektiva råvaran inom additiv metalltillverkning på marknaden.

Voltera logo - 3DVerkstan

Enkel PCB-prototyptillverkning med mönsterkortsskrivare från Voltera som skriver ut spår med ledande bläck. Producera inhouse och skydda patent.

Wazer logo - 3DVerkstan

Wazer är en liten men kraftfull vattenskärare som passar in i de flesta verkstäder och kan skära i stort sett alla material såsom metall, glas, plast och sten. 

Shining3D logo - 3DVerkstan

Med högkvalitativt resultat, god användarvänlighet, hög tillgänglighet och bra precision kan du effektivt genomföra dina scanning-projekt med 3D-scanners från Shining3D.

5

Flux Beambox Pro är en kraftfull lasergravyr och laserskärare som låter dig skära ut och gravera på material som läder, trä, akryl och kartong. Enkelt från design till produkt.

Mayku logo - 3DVerkstan

Världens första formpress för arbetsbänken. Kombinera med högupplöst 3D-utskrift och producera detaljerade delar i samma kvalitet som formgjutning, på några minuter.

Penta logo - 3DVerkstan

Penta Pocket NC är 5-axlig CNC-bearbetning i skrivbordsformat. Få tillgång till 5-axlig CNC-bearbetning direkt på arbetsbänken, i klassrummet eller labbet.

7

Bambu Lab erbjuder innovativa, användarvänliga och prisvärda 3D-skrivare och filament för både nybörjare och proffs hos en rad olika branscher, till rätt pris.