3DVerkstan event 2024

Boka in 4 juni hos 3DVerkstan

Lotta Lindblad3DVerkstan

Detta event har varit så anmälan är stängd

Varmt välkomna att höra av er om ni vill boka en demo hos oss! 

3DVerkstan event

VÄLKOMMEN PÅ EN EFTERMIDDAG HOS OSS PÅ 3DVERKSTAN I SOLNA, DÄR DU KAN SE HELA VÅRT UTBUD AV 3D-SKRIVARE, 3D-SCANNERS OCH TJÄNSTER OCH TRÄFFA OSS OCH LEVERANTÖRER.  


Vi kommer att visa upp de senaste framstegen inom additiv tillverkning som vi kan presentera med vår utökade portfolio. Detta evenemang kommer att vara en unik möjlighet att uppleva de senaste produkterna och prata med leverantörer från ledande företag i branschen.

Vi har de nya Form 4 / 4B  (Formlabs),  Fuse Blast (Formlabs) samt Factor 4 (UltiMaker) på plats, så representanter från både UltiMaker och Formlabs kommer vara med oss under dagen.

Vi har utöver 3D-skrivare även 3D-scanners från både Shining3D och Artec3D, och vi har också vattenskärare, laserskärare och formpress hos oss för demo.

Ni har även möjlighet att prata 3D-tjänster med oss, om ni behöver enstaka delar 3D-printade, objekt scannade eller en 3D-modell ritad, vi har idag en mängd företag, skolor och organisationer som vi hjälper med stora och små projekt.

Denna eftermiddag kommer att erbjuda ett brett utbud av interaktiva sessioner, inklusive demonstrationer av selektiv laser sintering (SLS), stereolitografi (SLA) och FDM inom 3D-print.

Förutom de praktiska sessionerna kommer vi också att hålla eventet i vår utställningslokal som är fylld med 3D-skrivare och utskrivna delar för dig att utforska. Vi kommer att tillhandahålla lite tilltugg medans ni lyssnar men ger er också möjlighet att nätverka och utbyta idéer med andra yrkesverksamma i branschen.

Har ni specifika frågor kan dessa tas upp under dagen alternativt bokar vi in er på individuella möten med tekniska säljexperter från 3DVerkstan eller leverantörer.


Detaljer om eventet:

Några av våra leverantörer kommer finnas på plats för presentationer och frågor. Hålltider för dessa är:

  • 13.30 Formlabs: Linus Häggblom (Channel Sales Manager)
  • 14.00 UltiMaker: Nanne Veldman (VP EMEA) &  Sander van Rooijen (Channel Account Manager)
  • 14.30 BigRep - Tony Arnaud (Senior Sales & Business Development Manager)

 

Detta event har varit så anmälan är stängd

Varmt välkomna att höra av er om ni vill boka en demo hos oss! 

Genom vårt nära samarbete med våra leverantörere som alla är utvalda och industriledande, säkerställer vi produktkvalitet såväl som personlig och snabb service och support


Ultimaker logo - 3DVerkstan

Pålitliga och snabba 3D-Skrivare med funktioner och tillbehör som förenklar arbetsflödet och ger professionella utskrifter i både plast och metall

Formlabs logo - 3DVerkstan

3D-skrivare med resin (SLA) eller pulver (SLS) där detaljer och tåliga delar är i fokus. Formlabs erbjuder prisvärda och mångsidiga produkter och material.  

Minifactory logo - 3DVerkstan

Kostnadseffektiva industriella 3D-skrivare för högtemperaturplaster såsom PEEK, PEKK, ULTEM1010, PPSU, PSU och andra polymerer

Bigrep logo - 3DVerkstan

BigReps stora 3D-skrivare är det självklara valet för industriell tillverkning, oavsett om det gäller funktionella prototyper, verktyg eller slutprodukter.

Meltio logo - 3DVerkstan

Banbrytande 3D-utskriftslösning byggd runt svetstråd – den säkraste och mest kostnadseffektiva råvaran inom additiv metalltillverkning på marknaden.

Voltera logo - 3DVerkstan

Enkel PCB-prototyptillverkning med mönsterkortsskrivare från Voltera som skriver ut spår med ledande bläck. Producera inhouse och skydda patent.

Wazer logo - 3DVerkstan

Wazer är en liten men kraftfull vattenskärare som passar in i de flesta verkstäder och kan skära i stort sett alla material såsom metall, glas, plast och sten. 

Shining3D logo - 3DVerkstan

Med högkvalitativt resultat, god användarvänlighet, hög tillgänglighet och bra precision kan du effektivt genomföra dina scanning-projekt med 3D-scanners från Shining3D.

5

Flux Beambox Pro är en kraftfull lasergravyr och laserskärare som låter dig skära ut och gravera på material som läder, trä, akryl och kartong. Enkelt från design till produkt.

Mayku logo - 3DVerkstan

Världens första formpress för arbetsbänken. Kombinera med högupplöst 3D-utskrift och producera detaljerade delar i samma kvalitet som formgjutning, på några minuter.

Penta logo - 3DVerkstan

Penta Pocket NC är 5-axlig CNC-bearbetning i skrivbordsformat. Få tillgång till 5-axlig CNC-bearbetning direkt på arbetsbänken, i klassrummet eller labbet.

7

Bambu Lab erbjuder innovativa, användarvänliga och prisvärda 3D-skrivare och filament för både nybörjare och proffs hos en rad olika branscher, till rätt pris.