showroom

3D Meetup Center är en mötesplats i centrala Stockholm för 3D-printing och additiv tillverkning, både för desktop och industri.

I vårt inspirerande showroom som drivs av 3DVerkstan finns 3D-printade modeller för många olika applikationer och branscher.

Genom ett nära samarbete med våra Showroom-partners (se nedan) som har ledande expertis inom 3D-printing för både metall, plast och kompositmaterial kan du se ett brett urval från det senaste inom 3D-teknik.Plats

Vi kan hålla event för upp till 100 personer i vår 200 kvadratmeter stora mötesplats. Lokalen hittar ni på Rehnsgatan 16, 150 meter från
T-bana Rådmansgatan / uppgång mot Handelshögskolan.

Pris & Bokning

För lokalhyra på 3D Meetup Center, se aktuella priser på http://3dmc.se/event-space/.
För skräddarsydda events, kontakta oss för att diskutera upplägg och offert.

partners hos 3D Meetup Center?

Nya kunskaps-, showroom- och nätverkspartners tillkommer löpande, för tillfället är följande företag och organisationer med:

Höganäs Digital Metal – tillverkar små högprecisionsdetaljer i metall

VBN Components – tillverkar nötningsbeständiga detaljer i metall

Xenter Botkyrka – en Yrkeshögskola som startat den första YH-utbildningen för 3D-tekniker med fokus på 3D-printing i Sverige.

Prototal – Prototals styrka är att kunna erbjuda en helhetsservice från prototyptillverkning till början på en serieproduktion, samt räkna på den kostnadsbild som det innebär.

3D Center – certifierad HP Jet Fusion partner. Utför rådgivande försäljning, installation och löpande service av HP 3D skrivare

Spotscale – skapar högupplösta digitala modeller av byggnader med drönare och avancerade algoritmer

3D Interactive – skapar visuella kommunikationslösningar med augmented reality (AR) Har över 120 färdiga AR projekt i ryggen sedan starten 2012.

EOS – Industriell 3D-printing sedan 1989, med en omfattande portfolio av innovativa 3D-system och lösningar för både prototyper och serieproduktion.

3DVerkstan – ett kunskapsföretag inom 3D-printing, läs mer nedan.
SUP46– Startup People of Sweden, en ledande startup hub för extraordinära startup-bolag

THINGS – är en 2000m² stor co-working space för utvalda start-ups med hårdvara som en del av deras lösning och globala ambitioner.

Norrsken House – Europas största hubb för ”tech for good” – Ett 2400m² stort space för entreprenörer som med hjälp av teknik vill attackera världens stora samhällsutmaningar.