3DVerkstan utökar sortimentet med Einscan 3D-scanners

Lotta Lindbladproduktnyhet, Shining3D

einscan pro x2 scanprogress

För att tillgodose det växande behovet av utrustning för 3D-scanning väljer vi nu att stärka vårt produktutbud med Shining3D's serie 3D-scanners Einscan, som finns tillgängliga i flera utföranden anpassade efter användarens behov och budget.

3D-scanning används för att snabbt och enkelt konvertera fysiska objekt till digitala modeller. Tekniken är ett bra komplement att använda tillsammans med 3D-skrivarteknik för att konceptualisera idéer eller specialanpassa komponenter. Tekniken kan med fördel appliceras inom en mängd olika områden såsom tillverkning, design, utveckling, animering och simulering.

Einscan erbjuder kostnadseffektiva scanners med kvalitet som konkurrerar med marknadens ledande varumärken. De har en optimal avvägning mellan lågt pris, hög kvalitet och god användarvänlighet. Det låga priset innebär att Einscan är bra instegsalternativ för såväl hobby- som kommersiellt bruk.

Shining3D's nya Einscan 2X och 2X Plus erbjuder den senaste generationens teknik i ett smidigt handhållet format. Scannern medför ett tillförlitligt resultat och det portabla utförandet gör den enkel att ta med sig överallt.

3DVerkstan erbjuder även den prisvärda handhållna Pro/Pro Plus och  instegsmodellerna SE/SP som lämpar sig perfekt för användning i utbildningssyfte. Dessa budgetalternativ ökar tillgängligheten och sänker instegströskeln för tekniken.

Läs mer om Einscan här.

TILL WEBSHOP

Dela denna nyhet