Utbilda med Craftbot – nu till kampanjpris

Jessica Jorfjord Craftbot, utbildning

3D-skrivare från Craftbot är robusta och pålitliga skrivare, passande som instegsmodeller och utmärkta att använda i utbildning. Med väl valda komponenter, stadig konstruktion och enkelt handhavande, får du en FDM-skrivare med öppet materialsystem och många bra tillbehör såsom inkapsling och luftfilter. Nu erbjuder vi 35 % rabatt på valfri modell, så att du som undervisare hinner bekanta dig med skrivaren och sätta igång med 3D-printing till höstterminen.

  • Craftbot Plus Pro - en uppdaterad version av CraftBot Plus med 5 års garanti. År 2018 utsågs föregångaren CraftBot Plus till bästa plug-n-play-skrivaren i webbplatsen 3D Hubs användaromröstning. Plus Pro är uppgraderad med en bättre byggplatta, ett skrivarhuvud i metall och mer kraftfull kylning.
  • Craftbot Flow - Flow Generation-skrivarna har ett skrivarhuvud som främst består av metall, vilket innebär ett minskat behov av att byta ut plastdelar med jämna mellanrum på grund av slitage. Skrivarna tillverkas med kvalitetssäkrade komponenter från Europa och har ett stabilt metallchassi, vilket gör maskinerna väldigt driftsäkra. De har också inbyggd filamentövervakning - skrivarna försöker alltså främst lösa matningsfel på egen hand. 
  • Craftbot Flow XL - precis som Craftbot Flow en pålitlig och enkel skrivare, redo att sättas igång direkt när den har packats upp efter köp. Flow XL skriver ut extra stora utskrifter - upp till 50 cm höga.
  • Craftbot Flow IDEX - med två separata skrivarmunstycken. Dessa kan skriva ut i två olika material samtidigt- skriv ut med två färger eller med det vattenlösliga stödmaterialet PVA för prototyper med mer komplexa geometrier. IDEX-designen innebär även att skrivaren klarar parallella spegelutskrifter på byggplattan. Detta är något som kraftigt ökar produktionskapaciteten.
  • Craftbot Flow IDEX XL - två munstycken och extra stora utskrifter. Precis som resten av Craftbots skrivare gäller 5 års garanti.
» Besök vår shop «

FÖR ATT LÄSA MER OM HUR CRAFTBOT KAN TILLÄMPAS INOM UTILDNING KLICKA HÄR (ENGELSKA)

KONTAKTA OSS

Har du andra frågor om Craftbot eller 3D-printing för skolor? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.