ULTIMAKER PAKETPRISER 2023

Lotta Lindblad 3DVerkstan, Ultimaker

Vi har tillsammans med UltiMaker tagit fram några riktigt bra paket för er som under 2023 köper skrivare eller print cores.

För att få ut det mesta av din UltiMaker skrivare har vi satt ihop några paket som gör att arbetsflödet flyter på. Med PVA removal station, print cores för olika applikationer samt UltiMakers bästsäljande material Tough PLA, PLA samt PVA (stödmaterial)

Önksar ni mer info, demo av maskinerna eller offert, kan ni fylla i formuläret nedan eller ringa oss 🙂


Image
Image
Image

Köp - UltiMaker S3

Du får:

50% rabatt på PVA station

Köp - UltiMaker S5

Du får:

55% rabatt på PVA station

1 rulle Tough PLA gratis

1 rulle PVA gratis

Köp - UltiMaker S7

Du får:

60% rabatt på PVA station

2 rullar Tough PLA gratis

1 rulle PVA gratisImage
Image
Image

Köp - UltiMaker S7 Pro bundle

Du får:

70% rabatt på PVA station

2 rullar Tough PLA gratis

2 rullar PVA gratis

Köp - UltiMaker Printcores

2 st AA 0,8 + 1st AA 0,25

Du får:

2 rullar Tough PLA gratis

2 rullar PVA gratis

STL för printcore hållare

Köp - UltiMaker Printcores

2 st AA 0,8 + 2st BB 0,8

Du får:

2 rullar Tough PLA gratis

2 rullar PVA gratis

STL för printcore hållare
VILL NI HA KONTAKT MED OSS FÖR ATT BOKA EN DEMO ELLER FÅ EN OFFERT? 


Vi har 3D-skrivare, 3D-scanners samt andra maskiner och en mängd modeller i vår stora kontor med showroom i Solna. Välkommen att fylla i formuläret nedan maila på info@3dverkstan.se eller kontakta oss på tel:
08-55 11 57 50


Varför Ultimaker s7

Med UltiMaker S7 har man lyssnat på kunderna och gjort en uppdaterad version av storsäljande arbetshästen S5. Med UltiMaker S7 får du det bästa med S5 såsom storlek på byggplatta, enkla byten av printhuvud och optimerade utskriftsprofiler men vad är de stora förbättringarna? 

FLEXIBEL BYGGPLATTA

Med den nya flexibla byggplattan gjord av PEI-belagd aluminium ökar S7 din produktivitet genom att du nu med en enkel böjning lossar din utskrift enkelt. Byggplattan är precis som tidigare uppvärmd för att kunna printa material ur ett stort materialbibliotek via mjukvaran Cura.

UPPGRADERAT PRINTHUVUD

De förbättrade dubbla printhuvudena har numera sensorer för att upptäcka eventuella störningar och därmed maximera upptid. Magneterna i locket är starkare för att förhindra att den öppnas och den förbättrade fläkten reducerar underhåll och rengöring.

INBYGGD AIR MANAGER 

Med inbyggd Air Manager skapas en bättre arbetsmiljö med en fysisk barriär över byggkammaren, samt med en tyst fläkt och ett luftfilter som renar luften från 95% av alla ultrafina partiklar som frigörs när material upphettas. Optimerade mjukvaruinställningar detaljstyr filtreringen och luftflödet.

Nu kommer den första skrivaren i Norden att finnas hos oss, och visas upp den 16/2 - UltiMaker kommer vara på plats för att presentera och visa upp deras kompletta 3D-plattform.

Läs mer om UltiMaker S7 här