Prova på industriell 3D-printing med Markforged

Lotta Lindblad 3DVerkstan, Markforged


Nu finns en unik möjlighet att få prova på 3D-skrivare från Markforged med fiberförstärka utskrifter. Det här upplägget passar er som vill ta ett första steg mot att introducera den additiva tekniken hos er, eller kanske som ett sista steg i en besluts/valideringsprocess inför inköp. 

3D-skrivaren levereras till er färdigkopplad och laddad med material i ett specialbyggt case. Ett startmöte bokas in när skrivaren anlänt. Under detta möte får ni en 60 minuters genomgång av mjukvara och installation. Vi kommer då även prata lite om några av de applikationer ni laddat upp, för att säkerställa att ni printar rätt saker under denna relativt korta test-period.

    Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt så återkommer vi med offert som innefattar transport, tre möten/samtal samt material. Skulle ni längre fram investera i en Markforged Industri-maskin så drar vi av kostnaden för denna hyresperiod. 

    Efter det att vi fått er intresse-anmälan kommer vi säkerställa att detta upplägg skulle få maximal positiv effekt hos er. Detta genom att titta igenom era föreslagna applikationer, er generella kunskapsnivå och sedan återkomma med ett förslag på tid och upplägg. 
    LÄS MER OM MARKFORGED

    dela denna nyhet