Prova på industriell 3D-printing med Markforged


Kvalificera er för vårt Markforged X7 Try ‘ n buy-upplägg!

Nu finns en unik möjlighet att få prova på 3D-skrivare från Markforged och kanske ta ett första steg mot att introducera den additiva tekniken hos er, eller kanske ett sista steg i en besluts/valideringsprocess inför inköp?

Fyll i formuläret nedan för att bli kvalificerade för detta test-program. Efter det att vi fått er ansökan kommer vi säkerställa att en utvärdering som denna hos er skulle få maximal positiv effekt. Detta genom att titta igenom era föreslagna applikationer, generella kunskapsnivå och sedan återkomma med ett förslag på tid och upplägg. 

Processen ser sedan ut på följande sätt:

  1. Ansökan skickas in
  2. Ansökan bedöms
  3. Ansökan godkänns alternativt nekas med förslag till ev utbildning/genomgång/application review innan ett eventuellt test planeras på nytt.
  4. Ett obligatoriskt startmöte planeras in när skrivaren har anlänt er
  5. Ni får en 60 min genomgång av mjukvara och installation av maskin. Vi kommer då även prata lite om några av de applikationer ni laddat upp, för att säkerställa att ni printar rätt saker under denna relativt korta test-period.
  6. Ett uppföljningsmöte efter en vecka planeras
  7. Efter avslutat test genomförs ett obligatoriskt slutmöte, där vi går igenom det ni printat och kan svara på frågor och funderingar samt hjälpa till med planering för en eventuell fortsättning när det gäller Additiv Tillverkning hos er, hur den än må se ut.

Maskinen kommer färdigkopplad och laddat med material i ett specialbyggt case. Bara öppna lådan, ansluta den till ett eluttag och börja printa! 

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt så återkommer vi med offert som innefattar transport, tre möten/samtal, två rullar Onyx (skrivaren är laddad med en rulle vid ankomst och en oöppnad rulle finns i lådan) samt fiber för kontinuerlig fiberförstärkning (kolfiber, kevlar, glasfiber och HSHT glasfiber).

Skulle ni längre fram investera i en Markforged Industri-maskin så drar vi av kostnaden för denna hyresperiod.
LÄS MER OM MARKFORGED

dela denna nyhet