Hundratals applikationer analyserade i ny rapport från Markforged

Lotta Lindblad Markforged


Markforged har publicerat en detaljerad rapport över trenden för additiv tillverkning samt över 100 olika applikationer från industriella företag från hela världen, med kundfall från prototyper till slutprodukter och produktionshjälpmedel. Att det finns vinning i additiv tillverkning råder det ingen tvekan om, rapporten är ett starkt bevis för detta.

Efter att ha analyserat hundratals med kundfall har det tydliggjorts att det finns en tydlig trend som går mot additiv tillverkning. Bläddra bland applikationerna i databasen och lär dig mer om hur de olika företagen, med hjälp av 3D-printing, förbättrat sina försörjningskedjor och höjt effektiviteten av sina tillverkningsprocesser.

Funderar ni också på att inkludera additiv tillverkning i era processer? Utforska möjligheterna med 3D-printing genom att filtrera databasen efter industri, applikation och material för att hitta de användningsområdena som är relevanta för er och använd rapporten som beslutsunderlag i er verksamhet.

Bläddra bland applikationerna och ladda ner rapporten här

VIDEO: Siemens Energy innovation center

Siemens är ett av företagen ni kan läsa mer om i rapporten. Lär er mer om hur de lyckades förbättra underhållsarbetet av turbiner genom att minska antalet reparationer och dyra driftstopp.


KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om Markforged eller önskar info om vårt övriga utbud, fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast. Vill du hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar kl 9-17 på nummer 08-55115750dela denna nyhet