NYA MÖJLIGHETER 2020 MED KOMPLETT LÖSNING

Vi har tagit fram ett speciellt paket till ett riktigt bra pris, med allt du behöver för att enkelt komma igång eller utöka din befintliga maskinpark. Vi erbjuder en komplett helhetslösning med 3D-skrivare från Ultimaker, valfria material, heldagsutbildning, serviceavtal och konsulttimmar.

Det ska vara enkelt att komma igång och att printa dygnet runt och vi hjälper er i hela processen.

Under hela januari ger vi därför upp till 14,000 kr i rabatt när ni beställer skrivarpaket med serviceavtal
(Alla priser är exklusive moms)

PAKETPRIS ULTIMAKER PRO BUNDLE 119 500 SEK (spara 14 000 SEK)


PAKETPRIS ULTIMAKER S3 71 500 SEK (SPARA 10 500 SEK)

Företagsleasing från 3, 300 SEK / Mån


DET HÄR INGÅR


3D-SKRIVARE FRÅN ULTIMAKER
Ultimaker S5 Pro Bundle och Ultimaker S3 är de senaste 3D-skrivarna från marknadsledande Ultimaker. Skrivare från Ultimaker erbjuder funktioner såsom dubbel extrudering, automatiskt materialidentifiering via NFC och snabba byten av skrivarhuvud. Utförliga tester av utskriftsprofiler i Ultimaker Cura garanterar resultat i toppklass.

HELDAGSUTBILDNING FÖR 2 PERSONER
Bristen på kunskap är enligt undersökningar den främsta flaskhalsen för företag som vill börja nyttja olika 3D-tekniker.
Ni får under en heldag med vår tekniker genomgång av hårdvara, underhåll, processen från digital modell till färdig fysisk modell samt genomgång av mjukvaran Cura med inställningar.

5 TIMMARS KONSULTATION PÅ PLATS
För att ert företag ska kunna optimera er 3D-skrivarsatsning vill vi gärna besöka er för att se över vart det finns ytterligare möjligheter att effektivisera eller göra besparingar. Vill ni istället ha prototyper gjorda eller ta fram CAD-ritningar hjälper vi även till med detta. Gäller upp till 12 månader efter köp.

24-MÅNADERS SERVICEAVTAL
3DVerkstans målsättning är att optimera ert nyttjande av 3D-skrivare och strävar ständigt efter att ge fullvärdig support- och kunskapsöverföring i samband med ett köp. Har ni investerat i en gedigen 3D-skrivare anser vi det viktigt att ni även får en trygghet för löpande support och service av oss.

10 RULLAR ULTIMAKER FILAMENT
Ultimaker erbjuder med sitt öppna materialsystem ett nästintill obegränsat materialutbud. Det är enkelt att med hjälp av identifieringschipet på rullarna börja printa direkt då de förinställda profilerna finns i mjukvaran cura där inställningarna lagras, samt även att byta mellan olika material.

PRIORITERAD E-POST & TELEFONSUPPORT
Våra erfarna och specifikt Ultimaker-certifierade tekniker finns alltid nära till hands hjälper till med stora som små frågor och kan nås via telefon eller mail varje helgfri vardag 9-17. Ni får även tillgång till 3DVerkstans supportdatabas online för felsökning, tips och trix samt guider för era 3D-utskrifter.

VIDEO: S5 Pro Bundle


VIDEO: S3kontakta oss för mer info & offert

Fyll i dina uppgifter nedan för att begära offert eller för att bli kontaktad av 3DVerkstan