Optimerad enkelhet med Ultimaker S3

Lotta Lindblad Okategoriserat


Vi har tagit fram ett speciellt paket till ett riktigt bra pris, med allt du behöver för att enkelt komma igång eller utöka din befintliga maskinpark. Vi erbjuder en komplett helhetslösning med den senaste tekniken i Ultimaker S3, en inkapslade huv med HEPA-filter, 24-månaders serviceavtal, heldagsutbildning samt konsulttimmar på plats.

Det ska vara enkelt att komma igång och att printa - dygnet runt och vi hjälper er i hela processen.

Fram till 31 mars erbjuder vi över 12,000 kr i rabatt när ni beställer skrivarpaket med serviceavtal
(Alla priser är exklusive moms)

PAKETPRIS ULTIMAKER S3 - 52 173 SEK

Företagsleasing från 2,169 SEK / Mån


DET HÄR INGÅR I PAKETET


3D-SKRIVARE FRÅN ULTIMAKER
Ultimaker S3 är den senaste 3D-skrivaren från marknadsledande Ultimaker. Skrivare från Ultimaker erbjuder funktioner såsom dubbel extrudering, automatiskt materialidentifiering via NFC och snabba byten av skrivarhuvud. Utförliga tester av utskriftsprofiler i Ultimaker Cura garanterar resultat i toppklass.

INKAPSLAD LÖSNING
Ultimaker S3 har en glasdörr men saknar inkapsling uppifrån. För att underlätta utskrifter med material som är känsliga för ojämna temperaturförhållanden finns en huv med HEPA-filter och fläkt, anpassad för S3.

Med hjälp av en fläkt och ett HEPA-filter renas luften från de partiklar som frigöras vid utskrift.

HELDAGSUTBILDNING FÖR 1 PERSON
Bristen på kunskap är enligt undersökningar den främsta flaskhalsen för företag som vill börja nyttja olika 3D-tekniker.
Ni får under en heldag med vår tekniker genomgång av hårdvara, underhåll, processen från digital modell till färdig fysisk modell samt genomgång av mjukvaran Cura med inställningar.

5 TIMMARS KONSULTATION PÅ PLATS
För att ert företag ska kunna optimera er 3D-skrivarsatsning vill vi gärna besöka er för att se över vart det finns ytterligare möjligheter att effektivisera eller göra besparingar. Vill ni istället ha prototyper gjorda eller ta fram CAD-ritningar hjälper vi även till med detta. Gäller upp till 12 månader efter köp.

24-MÅNADERS SERVICEAVTAL
3DVerkstans målsättning är att optimera ert nyttjande av 3D-skrivare och strävar ständigt efter att ge fullvärdig support- och kunskapsöverföring i samband med ett köp. Har ni investerat i en gedigen 3D-skrivare anser vi det viktigt att ni även får en trygghet för löpande support och service av oss.

PRIORITERAD E-POST & TELEFONSUPPORT
Våra erfarna och specifikt Ultimaker-certifierade tekniker finns alltid nära till hands hjälper till med stora som små frågor och kan nås via telefon eller mail varje helgfri vardag 9-17. Ni får även tillgång till 3DVerkstans supportdatabas online för felsökning, tips och trix samt guider för era 3D-utskrifter.


VIDEO: S3


VIDEO: ZEISS precision parts


kontakta oss för mer info & offert

Fyll i dina uppgifter nedan för att begära offert eller för att bli kontaktad av 3DVerkstan.
Vill du hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar kl 9-17 på nummer 08-55115750.