After work för arkitekter

Mattias Kristiansson event

Ta chansen att lära dig mer om 3d-skrivare och 3d-teknik på 3DVerkstans kostnadsfria after work den 14 juni.

Under en eftermiddag/kväll får du som arkitekt kunskap om hur 3d-skrivare fungerar, vilka material som kan användas, hur du arbetar med design, konstruktion och innovation i 3d och hur du själv kan börja använda 3d-skrivartekniken för att ta fram modeller.

Vi bjuder även in två föreläsare under kvällen. Stefania Dinea är arkitekt och ansvarig för Swecos 3d-skrivarlabb i Stockholm. Hon är nog den svenska arkitekt med störst erfarenhet av att använda 3d-skrivare för utskrifter av modeller och hon delar generöst med sig av tips och råd.

Från 3DVerkstan kommer Tino Karazeimbekis att beskriva olika 3d-skrivartekniker och visa flera exempel på användning. Ett sådant är Malmö stadsbyggnadskontor, som använder flera olika 3d-skrivare och -tekniker för att effektivisera sina processer för att tillverka modeller.

Plats
Vår after work hålls på 3D Meetup Center på Rehnsgatan 16 i centrala Stockholm (t-bana Rådmansgatan).  Observera att det är dörren till vänster om porten Rehnsgatan 16 om du kommer från Sveavägen. Här finns även en stor utställning med 3d-utskrivna föremål från branscher som skola, arkitektur, industri, fordon & flyg samt medicinteknik.

Datum & tid
Torsdagen den 14 juni klockan 16-19.

Föreläsningar
• Stefania Dinea, 17.30-18.00
• Tino Karazeimbekis, 18.00-18.15

Mat & dryck
Under kvällen serverar vi matigare tilltugg (veg finns) och dryck (läsk/vatten, öl eller vin).    Det här eventet har redan varit. Läs våra senaste nyheter »här.«    dela denna nyhet