Vi är 3DVerkstan

Vi på 3DVerkstan tillhandahåller desktop 3D-skrivare och material för professionellt bruk samt 3D-teknikutbildningar i Sverige.
3DVerkstan, med kontor, utbildningslokal och produktion mitt i centrala Stockholm samt i Malmö, har mer än 30 års samlad erfarenhet och kunskap av 3d-printing, 3d-scanning och CAD-arbete.

Vi har under årens lopp arbetat med ett stort antal tekniker och företag samt med många olika typer av modeller och material. Våra anställda är alla experter på sina områden. Vi har certifierade 3D-tekniker, ingenjörer och affärsutvecklare, bland annat diplomerade från MIT, samt de två ledande YH-utbildningarna i Sverige.

Kontakta oss

Kunskap är det grundläggande element som placerar 3DVerkstan i framkant som leverantör av 3D-teknik. Vi tillhandahåller heldagsutbildningar inom 3D-teknik för ingenjörer, arkitekter, tandtekniker, lärare och andra branscher på väg in i en digital transformation.

Genom nära samarbeten med industriledande 3D-skrivarföretag som Ultimaker, Formlabs och Markforged säkerställer vi produktkvalitet, såväl som service och support.
3DVerkstan driver även 3D Meetup Center som är en mötesplats för 3D-printing och additiv tillverkning i centrala Stockholm.

Daniel Ljungstig
CEO

Anders Tyrland
Co-Founder

Ann Lindvall
CFO

Emma Karlberg
3DMC & Office Manager

Joep Winkels
Sales Manager

Magnus Carning
Channel Manager

Erika Ahlberg
Sales Coordinator

Henrik Cornelius
Technical sales / Olsson Product Range

Patrik Rosén
Technical Sales / Markforged

Alicia Lindahl
3D Print & Design Services

Nicklas Ekstrand
Training & Consultancy

Linus Olsson
Technical sales

Robert Örneteg
Head of Service & Support

Shannon Theis
Service & Support

Erik Cederberg
R&D / Education

Niclas Bassili
Support

Mattias Kristiansson
CMO

Lotta Lindblad
PR & Marketing

Gustav Boström
PR & Marketing

Anne-Charlotte Jonsson Gille
Financial Administrative Officer