Komplett lösning till paketpris

Lotta Lindblad Ultimaker

Vi har tagit fram ett speciellt 3D-skrivarpaket till ett riktigt bra pris, med allt du behöver för att enkelt komma igång eller utöka din befintliga maskinpark. Vi erbjuder Ultimakers kompletta helhetslösning med 3D-skrivare, Air Manager och Material station samt mjukvaran Essentials. I vårt paket ingår även Ultimakers material, heldagsutbildning och serviceavtal.

Det ska vara enkelt att komma igång och att printa dygnet runt och vi ser till att hjälpa er i hela processen.


Fram till 30 januari erbjuder vi 16.000 i rabatt på vårt S5 Pro Bundle skrivarpaket. kampanjpris från 111.000 SEK EX MOMS


DET HÄR INGÅR


3D-LÖSNING FRÅN ULTIMAKER
S5 Pro Bundle är en komplett produktionslösning från marknadsledande Ultimaker för att maximera effektiviteten, hastigheten och säkerheten. Lösningen består av 3D-skrivaren S5, Air Manager och Material Station. 3D-skrivare från Ultimaker erbjuder funktioner såsom dubbel extrudering, automatiskt materialidentifiering via NFC, snabba byten av skrivarhuvud och utskriftsprofiler i Ultimaker Cura som garanterar resultat i toppklass.

HELDAGSUTBILDNING ULTIMAKER (ONLINE)
Bristen på kunskap är enligt undersökningar den främsta flaskhalsen för företag som vill börja nyttja olika 3D-tekniker. Vi är ett kunskapsföretag och håller utbildningar för alla nivåer. Ni får under en heldag med vår tekniker genomgång av maskinens funktioner, underhåll, processen från digital modell till färdig fysisk modell samt genomgång av mjukvaran Cura och hur ni gör egna inställningar. Kursen hålls löpande så att ni kan hitta ett datum som passar er.

ULTIMAKER ESSENTIALS
Den säkra lösningen för företag. Essentials erbjuds i tre olika prisnivåer, beroende på hur stor verksamheten är. Mjukvaran innehåller Cura Enterprise, Digital Factory och Marketplace. Med Essentials får du en programvara som möter säkerhetskrav, möjliggör kontroll av alla 3D-maskiner inom organisationen samt omfattande supportfunktioner.

24-MÅNADERS SERVICEAVTAL
3DVerkstans målsättning är att optimera ert nyttjande av 3D-skrivare. Vi strävar ständigt efter att ge en fullvärdig support- och kunskapsöverföring i samband med ett köp. Har ni investerat i en gedigen 3D-skrivare anser vi det viktigt att ni även får en trygghet genom löpande support och service av våra erfarna tekniker.

10 RULLAR ULTIMAKER FILAMENT
Ultimaker erbjuder med sitt öppna materialsystem ett nästintill obegränsat materialutbud. Ni väljer de filament från Ultimaker som bäst passar era behov. Det är enkelt att med hjälp av identifieringschipet på rullarna börja printa direkt, samt att byta mellan olika material. De förinställda profilerna finns i mjukvaran Cura där inställningarna är lagrade.

PRIORITERAD E-POST & TELEFONSUPPORT
Våra erfarna och specifikt Ultimaker-certifierade tekniker finns alltid nära till hands ifall ni stöter på problem eller har frågor. Teknikerna finns på plats för att hjälpa till via telefon eller mail  varje helgfri vardag 9-17. Gällande garanti och fabrikationsfel sköter 3DVerkstan även direktkommunikationen med Ultimaker, för att ge er snabbare service.

VIDEO: Vad är S5 Pro Bundlekontakta oss för mer info & offert

Fyll i dina uppgifter nedan för att begära offert eller för att bli kontaktad av 3DVerkstan