Frukostseminarium om Markforgeds unika 3d-skrivarteknik

Mattias Kristiansson event

Markforged X7
Den 11 september bjuder vi på 3DVerkstan in till frukostseminarium om Markforgeds unika 3d-skrivarteknik för industriell tillverkning av fiberförstärkta komponenter. Tekniken gör det möjligt för dig som är verksam inom tillverkningsindustri att snabbt ta fram prototyper och slutprodukter med exceptionella mekaniska egenskaper. I många fall jämförbara med traditionellt tillverkade aluminiumdetaljer, men med lägre vikt och produktionskostnad.

Därför ska du gå
Under våra föreläsningar lär du dig hur du arbetar med och förbereder dina utskrifter i Markforgeds programvara Eiger, hur 3d-skrivartekniken fungerar och 3DVerkstans kunder använder Markforged-tekniken för att lösa sina utmaningar. Bland annat visar vi hur svenska Alfdex, ett företag som tillverkar utrustning för rening av vevhusgaser i motorer och generatorer, skrivit ut gripdon för sina robotar.

Program
07.45 Kaffe/té och fralla
08-08.30 Föreläsningar
08.30-09.00 Demo av Markforgeds 3d-skrivare Mark Two och X7

Plats
Vår frukostföreläsning hålls på 3D Meetup Center på Rehnsgatan 16 i centrala Stockholm (t-bana Rådmansgatan). Observera att det är dörren till vänster om porten Rehnsgatan 16 om du kommer från Sveavägen. Här finns även en stor utställning med 3d-utskrivna föremål från branscher som skola, arkitektur, industri, fordon & flyg samt medicinteknik.

Datum & tid
Tisdagen den 11 september klockan 07.45-09.00.

Pris
Gratis!

Mat & dryck
Under morgonen bjuder vi på frukostfrallor (även vegetariska), kaffe/té samt juice.

Kontakt
marketing@3dverkstan.se

Läs mer om Markforgeds 3d-skrivarlösningar Mark Two och Markforged X7.


Det här eventet har redan varit. Läs våra senaste nyheter »här.«dela denna nyhet