Sista dagarna – Få upp till 4000 kr rabatt på Form 3

Lotta Lindblad Okategoriserat
FDM- och SLA-skrivare har båda liknande, ofta kompletterande funktioner. Många företag använder båda maskinerna bredvid varandra, vilket kan betyda det bästa från båda världarna: billiga, snabba prototyper i kombination med högkvalitativa, funktionella delar för ett större utbud av applikationer.

Har du en FDM-skrivare idag och vill utöka din maskinpark med en SLA-maskin erbjuder vi dig upp till 4000 kr i rabatt när du beställer en Form 3 eller Form 3L 3D-skrivare före den 24 december. Kontakta oss för villkor och vilka FDM -skrivare det gäller.

Utöka dina 3D-utskriftsförmågor
Att använda både FDM- och SLA-maskiner tillsammans med varandra, öppnar upp åtkomst till ett större utbud av applikationer som stöds av billiga, snabba prototyper, högkvalitativa, funktionella delar och omfattande materialformuleringar.

Några av fördelarna med att använda FDM och SLA tillsammans:


Förbättrad ytfinish

SLA är ett utmärkt alternativ för mycket detaljerade prototyper som kräver snäva toleranser och släta ytor, såsom mögel, mönster, och funktionella delar. SLA används ofta inom en rad branscher, från teknik och produktdesign till tillverkning, tandvård, smycken, modellframställning och utbildning och är känd för utskrifter i hög precision.

Fler applikationer och ökat materialval

FDM-skrivare fungerar med en rad standard termoplaster, såsom ABS, PLA samt ingenjörsmaterial såsom Nylon, PETG, PA, eller TPU.
Olika resin erbjuder ett brett utbud av optiska, mekaniska och termiska egenskaper för att matcha standarder, konstruktion och industriell termoplast.


LÄS MER OM PRODUKTER FRÅN FORMLABS HÄR

dela denna nyhet