onyx one
kom igång med starkare 3d-utskrifter

Onyx One är Markforgeds instegsmaskin som skriver ut i kolfiberkompositen Onyx, 1,4 gånger starkare än ABS. Den robusta skrivarkonstruktionen bygger på Markforgeds industriella serie 3D-skrivare, med fokus på kvalitet, repeterbarhet och tillförlitlighet.


KONTAKTA OSS ELLER BEGÄR OFFERT
Professionella utskrifter

Med Onyx One kan du ta fram komponenter redo för industriellt bruk, med alla krav på toleranser, styvhet och styrka. Utöver dubbla styrkan jämfört med andra polymerer för 3d-skrivare, ger Onyx One också superb ytfinish.

Industriell lösning

Den prisvinnande skrivarkonstruktionen medger ett enkelt handhavande. Onyx One är byggd från grunden för att leverera hög noggrannhet, repeterbarhet och tillförlitlighet.

The additive movement

Markforged har analyserat och publicerat över 100 olika applikationer från industriella företag från hela världen i en rapport med kundfall från prototyper till slutprodukter och allt däremellan. Bläddra bland applikationerna i databasen och lär dig mer om hur företagen, med hjälp av 3D-printing, förbättrat sina försörjningskedjor och höjt effektiviteten av sina tillverkningsprocesser. 

Funderar ni på att inkludera additiv tillverkning i era processer?  Utforska möjligheterna med 3D-printing genom att filtrera databasen efter industri, applikation och material för att hitta de användningsområdena som är relevanta för er och använd rapporten som beslutsunderlag i er verksamhet. 

Bläddra bland applikationerna och ladda ner rapporten här

kvalitet och precision


Unibody-chassit i aluminium kombinerat med en mycket exakt konstruktion ger prestanda i industriell klass. Även printbäddens mekaniska delar är i precisionsbearbetad aluminium. En planslipad byggplatta med en magnetisk kinematisk koppling ger dig hög repeterbarhet. Med Onyx One får du industrikvalitet till ett överkomligt pris.

Byggvolym
320 x 132 x 154 millimeter

Lagerhöjd
100 μm

Material
Onyx

Vikt
15 kg

Storlek
584 x 330 x 355 millimeter

Teknik
FFF

ONYX ONE: Material


Onyx

Polyamid-baserad kolfiberkomposit med  mikroskopiska kolfiber. 1,4 gånger starkare än ABS. Markforgeds egenutvecklade material Onyx ger  utskrifter med hög styvhet och exakthet. Onyx ger även egenskaper som god ytfinish, kemisk resistens och värmetålighet.

Böjhållfasthet 81 MPa

Draghållfasthet 36 MPa

Elasticitetsmodul 2,9 GPa

Eiger
säker & dynamisk programvara


Eiger är en programvara utvecklad från grunden av Markforged för att optimera dina 3d-utskrifter och samtidigt vara enkel att handha. Här finns olika alternativ finns för att bäst möta organisationens olika behov.


MER INFO OM EIGER

Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan om du vill ha mer information om eller begära offert på Onyx One, så återkommer vi snarast.