eiger
mjukvara som förenklar 3d-utskrifterna


Att skriva ut med kontinuerlig fiberförstärkning kräver lika mycket av skrivartekniken som programvaran. Med Markforgeds egenutvecklade och kraftfulla programvarulösning Eiger kommer du igång snabbt och har alla funktioner du behöver direkt i webbläsaren.


LAdda ner eiger

Smart skrivarhantering

Med Eiger lägger du selektivt till fiberförstärkning i din 3d-utskrift. Smarta funktioner för slicing och fiberplacering förenklar handhavandet för ingenjörer, men tillåter samtidigt kontroll på en mycket detaljerad nivå. Den kostnadsfria, molnbaserade plattformen passar företag och organisationer i alla storlekar, oavsett om du har en eller hundra Markforged-installationer.

Övervaka dina utskrifter

Eiger gör det också möjligt att hantera och övervaka Markforged-skrivare i ett kluster. Att hålla koll på kapaciteten och utskrift i en eller flera skrivare blir enklare med Eiger. Funktionerna går i dagsläget att nå på dator, mobilövervakningen är på gång.

säker & dynamisk


ARBETA I MOLNET

Samarbeta smidigt i organisationen och skriv ut från vilken dator som helst till era nätverksuppkopplade Markforged 3d-skrivare var som helst i världen.
• Säkerhetsrevisioner
• Regelbundna uppdateringar
• Tvåfaktorsautentisering
• Single Sign On
• Nätverksutskrift

LOKAL LAGRING

Ritningar och data lagras lokalt hos er, för utökad säkerhet.
• Utökad säkerhet
• Regelbundna uppdateringar

LOKAL INSTALLATION

För de högsta säkerhetskraven för bland annat försvarsindustri och extra känslig verksamhet.
• Högsta säkerheten
• Årliga uppdateringarBLACKSMITH

Under 2019 lanserar MarkForged Blacksmith, världens första AI-baserade mjukvara för tillverkning, som gör att små justeringar på ursprungsmodellen görs automatiskt för att uppnå perfekta toleranser.

Blacksmith är länken mellan maskinen som tillverkar och maskinen som inspekterar, vilket betyder att efter utskrift scannas den 3D-printade delen och den datan skickas sedan tillbaka till Eiger som jämför och korrigerar vid behov. Nästa 3D-utskrift kommer sedan ut ännu närmare originalet.

Blacksmith är utvecklat för Markforged industriserie, men kommer vara speciellt kraftfullt för den nya generationen av metall-3D-printing där sintrings processen påverkar den printade delen. Den nya mjukvaran som kommer finnas tillgänglig under slutet av året ska eliminera detta och säkerställa att perfekta delar kommer ur ugnen.


VIDEO: eiger

VIDEO: Blacksmith

registrera dig och testa


Vill du testa Eiger kan du registrera ett eget konto. Ingen nedladdning behövs, eftersom mjukvaran är molnbaserad. Importera stl-filer och experimentera med utskriftsinställningarna, fiberriktning och konfigurationer. Du har också tillgång till alla filhanteringsverktyg och infrastruktur i programvaran, så du kan dela filer med kollegor eller öppna projekt. Du har samma funktionalitet som ett vanligt Eiger-konto. Denna version av kontot har en begränsning på 30 komponenter och ingen molnbaserad slicing.


registrera konto

Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan om du vill ha mer information så återkommer vi snarast.