eiger mjukvara som förenklar 3d-utskrifterna


Att skriva ut med kontinuerlig fiberförstärkning kräver lika mycket av skrivartekniken som programvaran. Med Markforgeds egenutvecklade och kraftfulla programvarulösning Eiger kommer du igång snabbt och har alla funktioner du behöver direkt i webbläsaren.


LAdda ner eiger

Smart skrivarhantering

Med Eiger lägger du selektivt till fiberförstärkning i din 3d-utskrift. Smarta funktioner för slicing och fiberplacering förenklar handhavandet för ingenjörer, men tillåter samtidigt kontroll på en mycket detaljerad nivå. Den kostnadsfria, molnbaserade plattformen passar företag och organisationer i alla storlekar, oavsett om du har en eller hundra Markforged-installationer.

Övervaka dina utskrifter

Eiger gör det också möjligt att hantera och övervaka Markforged-skrivare i ett kluster. Att hålla koll på kapaciteten och utskrift i en eller flera skrivare blir enklare med Eiger. Funktionerna går i dagsläget att nå på dator, mobilövervakningen är på gång.

säker & dynamisk


ARBETA I MOLNET

Samarbeta smidigt i organisationen och skriv ut från vilken dator som helst till era nätverksuppkopplade Markforged 3d-skrivare var som helst i världen.
• Säkerhetsrevisioner
• Regelbundna uppdateringar
• Tvåfaktorsautentisering
• Single Sign On
• Nätverksutskrift

LOKAL LAGRING

Ritningar och data lagras lokalt hos er, för utökad säkerhet.
• Utökad säkerhet
• Regelbundna uppdateringar

LOKAL INSTALLATION

För de högsta säkerhetskraven för bland annat försvarsindustri och extra känslig verksamhet.
• Högsta säkerheten
• Årliga uppdateringarBLACKSMITH

I mars 2021 lanserade Markforged Blacksmith, världens första AI-baserade mjukvara för adaptiv tillverkning. Med Blacksmith används den inbyggda mätlasern i X7:ans printhuvud för att göra inspektion och kontrollmätning under utskrift.

Efter utskrift genereras en toleransavvikelserapport som kan bifogas med en utskriven del, och som kan användas för att identifiera kritiska områden på delen som skrivits ut.

Idag är Blacksmith tillgängligt för Markforgeds X7-skrivare och markerar starten för framtidens adaptiva tillverkning.


VIDEO: eiger

VIDEO: Blacksmith

registrera dig och testa


Vill du testa Eiger kan du registrera ett eget konto. Ingen nedladdning behövs, eftersom mjukvaran är molnbaserad. Importera stl-filer och experimentera med utskriftsinställningarna, fiberriktning och konfigurationer. Du har också tillgång till alla filhanteringsverktyg och infrastruktur i programvaran, så du kan dela filer med kollegor eller öppna projekt. Du har samma funktionalitet som ett vanligt Eiger-konto. Denna version av kontot har en begränsning på 30 komponenter och ingen molnbaserad slicing.


registrera konto

Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan om du vill ha mer information så återkommer vi snarast.