craftbot XL
STOR BYGGVOLYM. ROBUST. KOSTNADSEFFEKTIV.

Den perfekta instegsmodellen för skolor, makerspaces eller ingenjörer i behov av stora 3d-utskrifter. Craftbot XL har en byggvolym på hela 200 x 300 x 440 millimeter, vilket är unikt för sin prisklass. Till skillnad från den mindre modellen Craftbot Plus har XL-modellen linjärlager som ger högre precision.


KÖP NUKONTAKTA OSS ELLER BEGÄR OFFERT

FRÅN 17 548 SEK

FÖRETAGSLEASING FRÅN 524 SEK / MÅN

plug and play


Du kan börja skriva ut med CraftBot XL direkt när du tagit ut den ur kartongen. Användarvänligheten för de som inte tidigare arbetat med 3d-skrivare kan ses i de logiska menyalternativen och den stora pekskärmen. Skrivaren har smidiga funktioner för temperatur, utskriftshastighet och start/stopp, som kan användas för att göra finjusteringar under en utskrift. Precis som de övriga CraftBot-modellerna sparas information om pågående utskrift och kan återuppta ett jobb efter ett strömavbrott.

utskrifter som är bäst i test


Craftbot XL använder ett skrivhuvud och har en mycket stor byggvolym för sin prisklass (200 x 300 x 440 millimeter). Inom sitt segment håller utskrifterna håller en hög kvalitet. Skrivaren klarar även att skriva ut överhäng, tack vare ett optimerat fläktsystem.

öppet materialsystem


Craftbot XL har ett öppet materialsystem, vilket ger dig stor valfrihet i vilka material du vill använda. Skriv ut med de vanligast förekommande plastmaterialen. Skrivaren har en uppvärmd byggplattform med en avtagbar byggplatta för att smidigt få loss utskrifter och öka vidhäftningen.

miljöanpassning som tillval


I miljöer som skolor och tekniksalar eller trånga utrymmen, kan det vara bra att kapsla in sina 3d-skrivare med dörr, kåpa och filter. Inkapslingen är även ljudreducerande och skapar bättre temperaturförhållanden när du skriver ut i ABS. Som tillval till CraftBot XL finns en toppkåpa med HEPA-och kolfilter som effektivt tar hand om luftburna mikroskopiska partiklar. Du kan även välja till låsbara frontdörrar i plexiglas.


valfri programvara


CraftBot Plus levereras med programvaran CraftWare, ett kostnadsfritt program för att förbereda 3d-filer för utskrift och för att kontrollera 3d-skrivaren. Vid filförberedelse inför utskrift kan valfri så kallad “slicer” används (där stl-filerna delas upp i lager). Filöverföringen till 3d-skrivaren sker genom en USB-port på framsidan av skrivaren.


Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan och välj 3d-skrivarmodell om du vill ha mer information om eller begära offert, så återkommer vi snarast.