craftbot plus
ANVÄNDARVÄNLIG. ROBUST. MILJÖANPASSAD.

CraftBot Plus från CraftUnique är en optimal kombination av användarvänlighet, robust konstruktion och hög utskriftskvalitet. 3d-skrivaren tillverkas med kvalitetssäkrade komponenter från Europa och har ett tåligt metallchassi. Det gör modellen till en av de driftssäkraste 3d-skrivarna i budgetsegmentet. Konstruktionen är också anpassad för att enklare kunna utföra service.


köp nuKONTAKTA OSS ELLER BEGÄR OFFERT

FRÅN 10 153 SEK

FÖRETAGSLEASING FRÅN 303 SEK / MÅN

plug and play


Du kan börja skriva ut med CraftBot Plus direkt när du tagit ut den ur kartongen. Användarvänligheten för de som inte tidigare arbetat med 3d-skrivare kan ses i de logiska menyalternativen och den stora pekskärmen.
Skrivaren har smidiga funktioner för temperatur, utskriftshastighet och start/stopp, som kan användas för att göra finjusteringar under en utskrift. Precis som de övriga CraftBot-modellerna sparas information om pågående utskrift och kan återuppta ett jobb efter ett strömavbrott.
År 2018 utsågs CraftBot Plus till bästa plug-n-play-skrivaren i webbplatsen 3D Hubs användaromröstning.

utskrifter som är bäst i test


CraftBot Plus använder ett skrivhuvud och har en stor byggvolym för sin prisklass (250 x 200 x 200 millimeter). Inom sitt segment håller utskrifterna en hög kvalitet. Skrivaren klarar även att skriva ut överhäng, tack vare ett optimerat fläktsystem. År  2016 utsågs CraftBot Plus till bästa budgetskrivaren i webbplatsen 3D Hubs användaromröstning.

öppet materialsystem


CraftBot Plus har ett öppet materialsystem, vilket ger dig stor valfrihet i vilka material du vill använda. Skriv ut med de vanligast förekommande plastmaterialen med en filamenttjocklek på 1.75 mm. Skrivarmodellen har också en uppvärmd byggplattform med en avtagbar byggplatta för att smidigt få loss utskrifter och öka vidhäftningen.


KÖP FILAMENT

craftbot education pack
miljöanpassning som tillval för skolan


För högt ställda krav på arbetsmiljö och säkerhet i lärandemiljöer, såsom skolor och tekniksalar, är det en god idé att kapsla in sina 3d-skrivare med dörr, kåpa och filter. Inkapslingen är även ljudreducerande. Med lösningen CraftBot Plus Education Pack får du en toppkåpa med HEPA- och kolfilter som effektivt tar hand om luftburna mikroskopiska partiklar. Det ingår även låsbara frontdörrar i plexiglas.

I CraftBot plus education pack får du en komplett lösning med 3d-skrivare, kåpa samt dörrar.

KÖP EDUCATION PACK HÄR

programvara


CraftBot Plus levereras med programvaran CraftWare, ett kostnadsfritt program för att förbereda 3d-filer för utskrift och för att kontrollera 3d-skrivaren. Vid filförberedelse inför utskrift kan valfri så kallad “slicer” används (där stl-filerna delas upp i lager). Filöverföringen till 3d-skrivaren sker genom en USB-port på framsidan av skrivaren.


Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan och välj 3d-skrivarmodell om du vill ha mer information om eller begära offert, så återkommer vi snarast.