craftbot plus Pro
ANVÄNDARVÄNLIG. ROBUST. SÄKER

CraftBot Plus Pro från CraftUnique är en optimal kombination av användarvänlighet, robust konstruktion och hög utskriftskvalitet. Tack vare den extremt robusta konstruktionen och väl valda komponenter påverkas CraftBot Plus Pro oerhört lite av vibrationer som hos andra skrivare i prisklassen är ett vanligt problem. Tillsammans med ett välfungerande fläktsystem har skrivaren en imponerande och pålitlig utskriftskvalitét. Detta gör modellen till en av de driftssäkraste 3D-skrivarna i budgetsegmentet.


Från 15 768 7 884 SEK


till webshop


utskrifter som är bäst i test


År 2018 utsågs CraftBot Plus till bästa plug-n-play-skrivaren i webbplatsen 3D Hubs användaromröstning.

CraftBot Plus Pro är en uppdaterad version av CraftBot Plus med 5 års garanti. Skrivaren är uppgraderad med en bättre byggplatta, robustare skrivarhuvud helt i metall och kraftfullare kylning. Har du redan en CraftBot Plus kan den uppdateras med något av de olika uppgraderingspaketen.Plug and play


CraftBot Plus Pro går att använda direkt när den tagits ur kartongen och redan efter några minuter navigerar du den tydligt strukturerade touchskärmen som ett proffs. Med välstrukturerade inställningar och steg för steg-guider direkt i displayen är den enkel att hantera. Skulle strömmen gå eller USB-minnet ryckas ut, kan CraftBot-skrivare till skillnad från de flesta andra skrivare återuppta printen efter uppstart.

CraftBot Plus Pro använder ett skrivarhuvud och har en stor byggvolym för sin prisklass (250 x 200 x 200 millimeter). Inom sitt segment håller utskrifterna en hög kvalitet. Skrivaren klarar även att skriva ut överhäng, tack vare ett optimerat fläktsystem.
öppet materialsystem

Med CraftBot Plus Pro är du inte låst till material från en tillverkare. Skrivaren använder sig av filamentdiametern 1.75mm. Fungerar med tex PLA, ABS, HIPS, PET och Nylon.

Skrivaren har dessutom en uppvärmd byggplattform med en avtagbar byggplatta som gör att du smidigt får loss dina utskrifter.


KÖP FILAMENT HÄR

TEKNIsk specifikation


TEKNIK

Fused Filament Fabrication(FFF)

BYGGVOLYM

XYZ: 250 x 200 x 200 mm

MATERIAL

Öppet materialsystem
Filamentdiameter: 1.75 mm

UPPLÖSNING

Lagerhöjd: 100 micron
Nozzle: 0,4 mm

TEMPERATUR

Nozzle: 180-260 °C
Byggplatta: 50-110°C

ANSLUTNINGAR

USB, WiFi

DIMENSIONER

400 x 360 x 370 mm
Vikt: 14,5 kg

programvara


CraftBot Plus Pro levereras med CraftWare, ett kostnadsfritt program för att förbereda 3d-filer för utskrift och för att kontrollera 3d-skrivaren. Vid filförberedelse inför utskrift kan valfri så kallad “slicer” används (där stl-filerna delas upp i lager). Filöverföringen till 3d-skrivaren sker genom en USB-port eller WIFI-överföring med appar för iOS och Android-enheter.

CRAFTBOT FLOW NYA GENERATIONENS CRAFTBOT


LÄS MER
 

CRAFTBOT XL STOR BYGGVOLYM. ROBUST. KOSTNADSEFFEKTIV.


LÄS MER

Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan om du vill ha mer information om Craftbot eller begära offert, så återkommer vi snarast.