craftbot plus
ANVÄNDARVÄNLIG. ROBUST. SÄKER

CraftBot Plus från CraftUnique är en optimal kombination av användarvänlighet, robust konstruktion och hög utskriftskvalitet. 3d-skrivaren tillverkas med kvalitetssäkrade komponenter från Europa och har ett stabilt metallchassi. Det gör modellen till en av de driftssäkraste 3d-skrivarna i budgetsegmentet.


PRIS: 10 880 SEK


FÖRETAGSLEASING FRÅN 303 SEK / mån


till webshop


utskrifter som är bäst i test


År 2018 utsågs CraftBot Plus till bästa plug-n-play-skrivaren i webbplatsen 3D Hubs användaromröstning.

Tack vare den extremt robusta konstruktionen och väl valda komponenter påverkas CraftBot Plus oerhört lite av vibrationer som hos andra skrivare i prisklassen är ett vanligt problem. Tillsammans med ett välfungerande fläktsystem har skrivaren en imponerande och pålitlig utskriftskvalitét.Plug and play


CraftBot Plus går att använda direkt när den tagits ur kartongen och redan efter några minuter navigerar du den tydligt strukturerade touchskärmen som ett proffs. Med välstrukturerade inställningar och steg för steg-guider direkt i displayen är den enkel att hantera. Skulle strömmen gå eller USB-minnet ryckas ut, kan CraftBot-skrivare till skillnad från de flesta andra skrivare återuppta printen efter uppstart.

CraftBot Plus använder ett skrivhuvud och har en stor byggvolym för sin prisklass (250 x 200 x 200 millimeter). Inom sitt segment håller utskrifterna en hög kvalitet. Skrivaren klarar även att skriva ut överhäng, tack vare ett optimerat fläktsystem.
öppet materialsystem

Med CraftBot Plus är du inte låst till material från en tillverkare. Skrivaren använder sig av filamentdiametern 1.75mm. Fungerar med tex PLA, ABS, HIPS, PET och Nylon.

Skrivaren har dessutom en uppvärmd byggplattform med en avtagbar byggplatta som gör att du smidigt får loss dina utskrifter.


KÖP FILAMENT HÄR

TEKNIsk specifikation


TEKNIK

Fused Filament Fabrication(FFF)

BYGGVOLYM

XYZ: 250 x 200 x 200 mm

MATERIAL

Öppet materialsystem
Filamentdiameter: 1.75 mm

UPPLÖSNING

Lagerhöjd: 100 micron
Nozzle: 0,4 mm

TEMPERATUR

Nozzle: 180-260 °C
Byggplatta: 50-110°C

ANSLUTNINGAR

USB, WiFi

DIMENSIONER

400 x 360 x 370 mm
Vikt: 14,5 kg

craftbot education pack
miljöanpassning som tillval för skolan


För högt ställda krav på arbetsmiljö och säkerhet i lärandemiljöer, såsom skolor och tekniksalar, är det en god idé att kapsla in sina 3d-skrivare med dörr, kåpa och filter. Inkapslingen är även ljudreducerande.

Med lösningen CraftBot Plus Education Pack får du en komplett lösning med 3d-skrivare, toppkåpa med HEPA- och kolfilter som effektivt tar hand om luftburna mikroskopiska partiklar samt låsbara frontdörrar i plexiglas.


KÖP EDUCATION PACK HÄR

programvara


CraftBot 3 levereras med CraftWare, ett kostnadsfritt program för att förbereda 3d-filer för utskrift och för att kontrollera 3d-skrivaren. Vid filförberedelse inför utskrift kan valfri så kallad “slicer” används (där stl-filerna delas upp i lager). Filöverföringen till 3d-skrivaren sker genom en USB-port eller WIFI-överföring med appar för iOS och Android-enheter.

CRAFTBOT 3
INSTEGSSKRIVARE MED TVÅ SKRIVHUVUDEN


LÄS MER
 

CRAFTBOT XL
STOR BYGGVOLYM. ROBUST. KOSTNADSEFFEKTIV.


LÄS MER

Jag vill ha mer information

Fyll i dina uppgifter nedan och välj 3d-skrivarmodell om du vill ha mer information om eller begära offert, så återkommer vi snarast.