3D Printing in dentistry with Dr. Michael Braian and Formlabs

Lotta Lindblad Okategoriserat


Välkommen att medverka på ett kotnadsfritt webinar med Michael Braian, DDS, CDT, PhD. Dr Michael Braian är internationellt erkänd inom området digital tandvård, eftersom han arbetat med teknik inom tandvårdsområdet i nästan 15 år.

Hans professionella profil kombinerar alla viktiga aspekter inom tandvård eftersom han är tandläkare, certifierad tandtekniker och även innehar en doktorsexamen i digital tandvård från Malmö universitet.

Nu har du möjlighet att via detta unika webinar ta del av när Dr. Braian delar med sig av sin erfarenhet och sina tillvägagångssätt tillsammans med Formlabs. Han kommer bland annat att prata om hur han började använda 3D-utskrift i sin praxis, hur han kombinerar tekniken med sina tandtekniker och vad som fick honom att registrera sig för ett doktorandprogram för att utforska gränserna för det nya sättet tandvård utövas.

Observera att webinaret kommer att hållas på engelska. 

Datum: 15 maj 2020 

Tid: 15:00 (Stockholm)

Länk för registrering:

Fyll i dina uppgifter här för att få en zoom-inbjudanhär kan du LÄSa MER OM PRODUKTER FRÅN FORMLABS


KONTAKTA OSS

För mer info om produkter eller beställning, fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast. Vill du hellre ringa finns vi på plats helgfria vardagar kl 9-17 på nummer 08-55115750.
dela denna nyhet